Volkswagen ID.4: Αύριο η επίσημη πρεμιέρα

Volkswagen ID.4: Αύριο η επίσημη πρεμιέρα

Το ηλεκτρικό SUV της Volkswagen με το όνομα ID.4 βρίσκεται προ των πυλών.

H πρεμιέρα του Volkswagen ID.4 είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, και η γερμανική φίρμα μας προετοιμάζει με δύο ακόμα teaser που μας δείχνουν τα εμπρός και πίσω φώτα του ηλεκτρικού SUV. Να θυμίσουμε πως η Volkswagen έχει ήδη δημοσιεύσει εικόνα από το εσωτερικό του ID.4 ενώ έχουμε δει και ολόκληρο το αμάξωμα χωρίς καμουφλάζ σε παλιότερη διαρροή εικόνων από την Κίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διαρροή: Νέο ηλεκτρικό VW ID.4

Τα εμπρός φώτα θυμίζουν σε σχεδιασμό το συγγενικό ID.3 και ενώνονται με μια λωρίδα LED που διατρέχει τη γρίλια. Ενσωματώνουν την τεχνολογία IQ Light ενώ προαιρετικά διατίθενται και τα IQ LED Matrix με 11 ξεχωριστά στοιχεία LED. 

Πίσω, τα φώτα έχουν τρισδιάστατα γραφικά LED τα οποία ανάβουν και σβήνουν σε σχηματισμούς κατά την εκκίνηση του οχήματος, ενώ και αυτά ενώνονται μεταξύ τους με λωρίδα LED.

VW ID4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ VW: Πρόβλεψη πώλησης 500.000 ID.4 μέχρι το 2025

Παρότι ανήκει στην κατηγορία των SUV, το αεροδυναμικό αμάξωμα του ID.4 του χαρίζει συντελεστή οπισθέλκουσας 0.28 cd συμβάλλοντας στην ηλεκτρική αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 km (WLTP) ανάμεσα σε κάθε φόρτιση. Η πλατφόρμα MEB είναι κοινή με το ID.3 όμως οι διαστάσεις είναι αυξημένες προσφέροντας καλύτερους χώρους για τους επιβάτες.

Η παραγωγή του ID.4 έχει ξεκινήσει ήδη στο εργοστάσιο Zwickau στη Γερμανία, ύστερα από επένδυση 1,2 δισ. ευρώ για να φιλοξενήσει την παραγωγή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του Wolfsburg. 

Περισσότερα για το Volkswagen ID.4 θα γνωρίζουμε αύριο μετά από την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου που όπως προστάζουν τα σημεία των καιρών θα γίνει διαδικτυακά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube