Διαρροή: Νέο ηλεκτρικό VW ID.4

Διαρροή: Νέο ηλεκτρικό VW ID.4

Το ID.4 Crozz θα εμπλουτίσει τη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων της Volkswagen δίπλα στο ID.3.

Φωτογραφίες του Volkswagen ID.4 διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν από την επίσημη πρεμιέρα του ηλεκτρικού SUV αποκαλύπτοντας την εξωτερική του εμφάνιση.

Στις εικόνες που προέρχονται από την Κίνα, βλέπουμε δύο μοντέλα - το ID.4 Crozz (λευκό) και το ID.4 X (γκρι) - τα οποία έχουν ελαφρώς διαφορετικό αμάξωμα. Το ID.4 Crozz ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα του ID.3 με ψηλότερο αμάξωμα, πιο επιθετικά φώτα LED, πιο μακρύ ρύγχος, παρόμοια γραμμή παραθύρων και ενιαία φώτα στην ουρά. Το ID.4 X έχει διαφορετικά φώτα και προφυλακτήρες, όμως διατηρεί το ίδιο προφίλ με σιλουέτα SUV.

VW ID.4

Το ID.4 βασίζεται στην ηλεκτρική πλατφόρμα MEB του VW Group η οποία φιλοξενεί και το ID.3. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 PS / 310 Nm στον πίσω άξονα, και μπαταρία στο πάτωμα του αυτοκινήτου. Όσο για την αυτονομία, αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 230 και 550 km ανάλογα με την έκδοση, όπως ισχύει και για το αντίστοιχο ηλεκτρικό μικρομεσαίο hatchback.

Οι διαστάσεις του ID.4 Crozz το οποίο περιμένουμε πως θα έρθει και στην αγορά της Ευρώπης είναι 4.612 mm x 1.852 mm x 1.640 mm, ενώ το μεταξόνιο είναι 2.765 mm (ίδιο με αυτό του ID.3).

Τα ID.4 Crozz και ID.4 X για την αγορά της Κίνας θα παράγονται από την συμμαχία FAW-Volkswagen, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν πριν από το τέλος του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube