Volkswagen: Το Golf VIII σχεδόν έτοιμο

Volkswagen: Το Golf VIII σχεδόν έτοιμο

Η όγδοη γενιά του Golf αναμένεται να βγει στον αέρα αυτό το φθινόπωρο. Η Volkswagen ολοκληρώνει τις ρυθμίσεις του σταρ της γκάμας της, αποκαλύπτονταν μια φωτό ενός καμουφλαρισμένου μοντέλου.

Η Volkswagen εγκαινιάζει επισήμως την τελική αντίστροφη μέτρηση. Αυτό το φθινόπωρο (πιθανώς τον Οκτώβριο), ο Γερμανός κατασκευαστής θα αποκαλύψει την όγδοη γενιά του Golf. Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός, καθώς το μοντέλο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Και βρισκόμαστε στη φάση των τελικών ρυθμίσεών του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο Volkswagen Golf VIII: Πρώτες φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ

Η όγδοη γενιά του γερμανικού κόμπακτ χάτσμπακ θα συνεχίσει ένα επιτυχημένο έπος που ξεκίνησε το 1974. Σε 45 χρόνια, έχουν πωληθεί παγκοσμίως περισσότερα από 35 εκατομμύρια κομμάτια. Προφανώς, η Volkswagen δεν τόλμησε να αναλάβει ένα περιττό ρίσκο. Όπως είπε η ίδια με την ευκαιρία της δημοσίευσης αυτής της πρώτης επίσημης φωτογραφίας ενός αυτοκινήτου προ-παραγωγής, το νέο Golf θα μοιάζει με Golf!

Ακόμη και με το καμουφλάζ ζέβρας, μπορούμε να αναγνωρίσουμε την εμφάνιση του γερμανικού κόμπακτ μοντέλου, με το παχύ «κόμμα» στην πίσω κολόνα. Αλλά η εμφάνιση έχει εξελιχθεί στις λεπτομέρειες. Σε αυτή την εικόνα, μπορούμε να δούμε λοιπόν τη μεγάλη εισαγωγή αέρα που περνά μέσα από τον προφυλακτήρα. Δείχνοντας λίγη περισσότερη προσοχή, διακρίνουμε επίσης το κόψιμο των φαναριών, με το σκαλοπάτι στο κάτω, εξωτερικό μέρος τους.

Το Golf στοχεύει να αποτελέσει τη νέα αναφορά στην αγορά των κόμπακτ χάτσμπακ. Η όγδοη γενιά του λοιπόν θα είναι σφόδρα συνδεδεμένη και πιο ακόμα πιο προηγμένη τεχνολογικά. Φυσικά θα είναι φίσκα στα βοηθήματα οδήγησης και -αν μη τι άλλο- θα είναι εξηλεκτρισμένη. Μπόλικα θερμικά μπλοκ θα συνδυάζονται με ελαφρά υβριδοποίηση και το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Golf GTE θα ξανακάνει την εμφάνισή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο Volkswagen Golf: H πραγματική αιτία της καθυστέρησης

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube