Volkswagen: Ετοιμάζει το πρώτο της ηλεκτρικό κάμπριο!

Volkswagen: Ετοιμάζει το πρώτο της ηλεκτρικό κάμπριο!

Μια ανοιχτή έκδοση του VW ID.3 είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η Volkswagen σκοπεύει να επεκτείνει τη γκάμα του ηλεκτρικού ID.3 με μια ανοιχτή έκδοση, όπως αποκάλυψαν υψηλόβαθμα στελέγχη της γερμανικής φίρμας στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο CEO του VW Group, Herbet Diess, έγραψε στο Twitter: «Σκεφτόμαστε για ένα ηλεκτρικό καμπριο, ίσως ένα ID.3 convertible. Πώς θα σας φαινόταν;». Παράλληλα, δημοσίευσε σκίτσα της υποθετικής ανοιχτής έκδοσης του ID.3 η οποία παρουσιάζεται με δίπορτο αμάξωμα, ανασχεδιασμένη ουρά, πενταθέσια καμπίνα και υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή.

 

 

Ο CEO της Volkswagen, Ralf Brandstätter, έγραψε στο LinkedIn πως μια ανοιχτή έκδοση του ηλετρικού χάτσμπακ η οποία θα προσέφερε ένα νέο αίσθημα ελευθερίας είναι μια ελκυστική ιδέα και πως η εταιρεία ψάχνει τρόπους να το φέρει στην παραγωγή.

Η Volkswagen διαχρονικά είχε κάμπριο μοντέλα στη γκάμα της - από τα Beetle Cabriolet, Golf Cabriolet και Eos μέχρι το πιο πρόσφατο T-Roc Cabriolet. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γερμανική φίρμα εξετάζει την περίπτωση ενός ηλεκτρικού κάμπριο καθώς το 2019 είχαμε δει σε μορφή πρωτοτύπου το ID. Buggy που προοριζόταν για περιορισμένη παραγωγή προτού τα σχέδια ακυρωθούν.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube