Toyota GR Supra με τον κινητήρα της BMW M3;

Toyota GR Supra με τον κινητήρα της BMW M3;

Η Gazoo Racing ετοιμάζει μια ακόμα ισχυρότερη έκδοση της Toyota Supra.

Σύμφωνα με την ιαπωνική ιστοσελίδα Best Car, η Toyota ετοιμάζει μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της GR Supra που θα φορά τον ίδιο κινητήρα με τις επερχόμενες BMW M3 και M4!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Toyota GR Supra

Να θυμίσουμε πως η GR Supra διατίθεται ήδη με εξακύλινδρο μοτέρ της BMW που αποδίδει από 340 PS έως 387 PS (στο μοντέλο αμερικανικών προδιαγραφών), αλλά και σε μια "μικρή" τετρακύλιδη έκδοση με 258 PS.

Από τις αρχές του έτους κυκλοφορούν φήμες για μια ισχυρότερη έκδοση της Supra με το έμβλημα GRMN, όμως οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμα περισσότερη ισχύ από όσο περιμέναμε. Πιο συγκεκριμένα, ο εξακύλινδρος twin-turbo 3,0 λίτρων της BMW M ακούγεται πως θα αποδίδει έως και 510 PS κάτω από το καπό του ιαπωνικού σπορτσκαρ! Όπως και πριν, η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων M Steptronic, με τη βοήθεια διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Το νέο μοτέρ θα δώσει στην GR Supra βελτιωμένες επιδόσεις ενώ αναμένεται να συνδυαστεί με ένα ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό πακέτο και πιο επιθετικό στήσιμο. Περισσότερα για την Supra GRMN θα γνωρίζουμε μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς είναι πιθανό η Toyota να μας προετοιμάσει για την έκδοση περιορισμένης παραγωγής με κάποιο πρωτότυπο.

[Πηγή: Best Car]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube