Έρχεται ισχυρότερη έκδοση της Toyota GR Supra;

Έρχεται ισχυρότερη έκδοση της Toyota GR Supra;

Φήμες για παρουσίαση της Supra GRMN μέσα στο 2020.

*Στις φωτογραφίες βλέπετε το πρωτότυπο Toyota GR Supra 3000GT Concept από την έκθεση SEMA του 2019

Σύμφωνα με το ιαπωνικό Best Car Web, η Toyota ετοιμάζει μια ισχυρότερη έκδοση της GR Supra με το πρόθεμα GRMN η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020.

Το μοντέλο αναμένεται να είναι ελαφρύτερο χάρη στην εκτενή χρήση ανθρακονημάτων, με σφιχτότερη ρύθμιση της ανάρτησης και αυξημένη ακαμψία χάρη σε επεμβάσεις στο σασί. Επιπλέον, το νέο αεροδυναμικό πακέτο θα συμβάλλει στην παραγωγή κάθετης δύναμης αλλά και σε μια πιο δυναμική εμφάνιση που θα επικοινωνεί τον χαρακτήρα της έκδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Toyota GR Supra

Η απόδοση του εξακύλινδρου κινητήρα 3,0 λίτρων φημολογείται πως θα αυξηθεί από τους 340 PS της σημερινής έκδοσης παραγωγής στους 400 PS για την GRMN. Όσοι ελπίζουν σε ένα χειροκίνητο κιβώτιο μάλλον θα απογοητευτούν, καθώς το ύψος της επένδυσης θα ήταν απαγορευτικό σε αυτή τη φάση.

Ο Tetsuya Tada, υπεύθυνος εξέλιξης της GR Supra έχει παραδεχθεί πως η Toyota θα παρουσιάζει νέες εκδόσεις του σπορ μοντέλου κάθε χρόνο, οπότε τα σενάρια για μια πιο ακραία έκδοση επιδόσεων είναι πολύ πιθανό να βγουν αληθινά μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή: Motor1Best Car Web

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube