Toyota Aygo x-style και x-cite στη Γενεύη

Toyota Aygo x-style και x-cite στη Γενεύη

Ειδικές εκδόσεις με ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς και πλούσιο εξοπλισμό

H Toyota θα παρουσιάσει στην έκθεση Γενεύης δύο νέες εκδόσεις του Aygo με ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς και πλούσιο εξοπλισμό - τις x-style και x-cite.

Το Aygo x-style συνδυάζει λευκή εξωτερική απόχρωση με πορτοκαλί λεπτομέρειες και μια μαλακή ανοιγόμενη οροφή σε πορτοκαλί χρώμα. Το μοντέλο εξοπλίζεται με προβολείς ομίχλης, φιμέ πίσω τζάμι και ζάντες 15". Στο εσωτερικό βρίσκουμε την κεντρική κονσόλα και το ταμπλό σε Piano Black με πορτοκαλί πινελιές σε αεραγωγούς, πατάκια και επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα.

Η δεύτερη έκδοση Aygo x-cite έχει μια διαφορετική πορτοκαλί απόχρωση που κάνει αντίθεση με την οροφή, τα κολονάκια, τους καθρέπτες και τις ζάντες 15" σε μαύρο χρώμα. Στην καμπίνα έχουμε γυαλιστερό μαύρο πλαστικό στο ταμπλό και τον επιλογέα ταχυτήτων, καθίσματα με επενδύσεις από ύφασμα Manhattan και πορτοκαλί λεπτομέρειες σε αεραγωγούς και πατάκια.

Toyota Aygo

Και οι δύο εκδόσεις εξοπλίζονται με air-condition, χειριστήρια του ηχοσυστήματος στο τιμόνι, ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού καθ'ύψος, ρυθμιζόμενο ανώτατο όριο ταχύτητας, οθόνη 7" του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto αλλά και κάμερα οπισθοπορείας. Προαιρετικά διατίθεται και το Toyota Safety Sense που περιλαμβάνει Pre-Collision System (PCS) και Lane Departure Alert (LDA).

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός τρικύλινδρος κινητήρας Dual VVT-i χωρητικότητας 998 cc με απόδοση 72 PS και 9,5 kgm ροπής που προσφέρει επιτάχυνση 0-100km/h σε 13,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 160 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Aygo

Σύμφωνα με την Toyota, το Aygo που ανανεώθηκε μέσα στο 2018, ήταν ένας από τα πιο εμπορικά μοντέλα της κατηγορίας A-Segment με πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 91.700 μονάδες και μερίδιο αγοράς 7,4% για τη συγκεκριμένη κατηγορία (μινι).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube