Τίτλοι τέλους για το Polestar 1 με νέα ειδική έκδοση

Τίτλοι τέλους για το Polestar 1 με νέα ειδική έκδοση

Η παραγωγή του plug-in hybrid μοντέλου της Polestar θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2021.

Το Polestar 1, το πρώτο μοντέλο της σουηδικής φίρμας που παρουσιάστηκε το 2017 και βρίσκεται στην παραγωγή από το 2019, ολοκληρώνει την εμπορική του πορεία με μια ειδική έκδοση που έκανε πρεμιέρα στην Έκθεση Σαγκάης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Polestar 2: Τώρα και προσθιοκίνητο με χαμηλότερη τιμή

Η ειδική έκδοση θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 25 μονάδων και ξεχωρίζει αισθητικά χάρη στην απόχρωση matte gold για το αμάξωμα και τις δαγκάνες φρένων που συνδυάζονται με μαύρες ζάντες, ενώ χρυσές είναι και οι ραφές στο εσωτερικό.

Το μοναδικό plug-in hybrid μοντέλο της Polestar προτού αφοσιωθεί στα αμιγώς ηλεκτρικά έχει συνδυαστική ισχύ 609 PS και 1.000 Nm που επιτρέπουν επιτάχυνση 0-100km/h σε 3". Χάρη στην μπαταρία 34kWh, το Polestar 1 έχει ηλεκτρική αυτονομία 124 km.

Polestar

Ο CEO της Polestar, Thomas Ineglath δήλωσε: «Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι το όμορφο halo μοντέλο μας φτάνει στο τέλος της ζωής του μέσα στο έτος. Ξεπεράσαμε τα όρια με αυτό το αυτοκίνητο, όχι μόνο όσον αφορά το engineering αλλά και στο σχεδιασμό και την υλοποίηση. Το Polestar 1 έθεσε τα στάνταρ για την μάρκα μας και τα γονίδιά του είναι αισθητά στο Polestar 2, όπως θα είναι και στα μελλοντικά μας μοντέλα».

Το τελευταίο Polestar 1 θα βγει από το εργοστάσιο Chengdu στην Κίνα μέσα στο 2021.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube