Τι ψάρια πιάνει εκτός δρόμου το Tesla Cybertruck;

Τι ψάρια πιάνει εκτός δρόμου το Tesla Cybertruck;

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το Tesla Cybertruck; Ότι είναι αμφίβιο και αλεξίσφαιρο. Πώς τα πάει όμως σε off-road διαδρομές;

Tesla Cybertruck off road

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα της Tesla. Η παραγωγή του πέρασε από 40 κύματα, στο τέλος όμως του μήνα τα πρώτα Tesla Cybertruck θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους.

Δύο εξ αυτών εθεάθησαν σε off-road διαδρομές, στο πλαίσιο των τελευταίων δοκιμών τους, στο Hollister Hill State Vehicle Recreation Area στην Καλιφόρνια. Ο χρήστης Dima Zeniuk απαθανάτισε και στη συνέχεια δημοσίευσε τα πλάνα αυτά στο X (πρώην Twitter). 

Τα τελευταία στάδια των δοκιμών του Tesla Cybertruck περιλαμβάνουν απαιτητικές off-road διαδρομές 

Tesla Cybertruck  

Σε γενικές γραμμές, η απόδοση του Cybertruck φάνηκε ικανοποιητική, καθώς πέρασε απροβλημάτιστα από όλα τα σημεία, με την αερανάρτηση να βρίσκεται πιθανότατα στην υψηλότερη ρύθμιση. Το μόνο μέρος που δυσκόλεψε κάπως το pick-up της Tesla ήταν η ανάβαση ενός μικρού λόφου. Σε εκείνο το σημείο, το αυτοκίνητο, το οποίο να σημειώσουμε πως φορούσε χωμάτινα ελαστικά έμεινε να σπινάρει για λίγο. Παρά ταύτα όμως, έστω και με τη μικρή αυτή καθυστέρηση μπόρεσε να περάσει να εμπόδιο.

 

Στην ίδια πίστα και στο ίδιο ακριβώς σημείο βέβαια, το Rivian R1T περνά πολύ πιο άνετα, λόγω των τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων του, τη στιγμή που το Tesla Cybertruck θα είναι διαθέσιμο με δύο ή με τρεις.

 

Βλέπουμε λοιπόν πως σιγά σιγά και όσο πλησιάζει η ώρα των πρώτων παραδόσεων, η προβολή του Cybertruck συνεχώς αυξάνεται. Υπενθυμίζουμε πως στον πρόσφατο αγώνα της Formula 1 στο Τέξας, ο Elon Musk κατέφτασε στην πίστα με το Tesla Cybertruck.

Για να ακολουθήσει στη συνέχεια το γάζωμά του για να επιβεβαιωθεί το πόσο αλεξίσφαιρο είναι αλλά και οι δηλώσεις του CEO της Tesla που το θέλουν να είναι ικανό να κινηθεί και μέσα στο νερό.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να φανούν και στην πράξη οι απεριόριστες, σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία, δυνατότητες του Cybertruck. Η Tesla σχεδιάζει να κατασκευάσει 125.000 μονάδες το 2024, με τον αριθμό αυτό να διπλασιάζεται το 2025. Επί του παρόντος, οι πρώτες του παραδόσεις έχουν δρομολογηθεί για τις 30 Νοεμβρίου.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube