Θα επανέλθει δριμύτερο το Citroën C4

Θα επανέλθει δριμύτερο το Citroën C4

Η πρόεδρος της Citroën παραδέχεται ότι η αντικατάσταση του C4 από το C4 Cactus είναι ένα «μεταβατικό» βήμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αφεντικού της Citroën, κ. Linda Jackson, το ανανεωμένο C4 Cactus θα αντικατασταθεί σε μερικά χρόνια από ένα πιο «κλασικό» χάτσμπακ.

Η γαλλική εταιρεία διέκοψε την παραγωγή του C4 πριν λίγους μήνες και σαν έμμεσο αντικαταστάτη έθεσε το ανανεωμένο C4 Cactus που θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία σε λίγες εβδομάδες.

Παρόλα αυτά, η CEO της Citroën, Linda Jackson, ανέφερε στο βρετανικό Τύπο ότι η επανατοποθέτηση του C4 Cactus στην αγορά είναι ένα «μεταβατικό» βήμα, λέγοντας μάλιστα ότι σε μερικά χρόνια θα επιστρέψουν στην κατηγορία των μικρών οικογενειακών με ένα πιο «κλασικό» δείγμα.

«Η κατηγορία C είναι από τις πιο σημαντικές για εμάς. Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή θα δούμε και ένα εντελώς νέο μοντέλο σε αυτή την κατηγορία», είπε η Jackson και πρόσθεσε «Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να απαλλαγούμε από το Cactus, αλλά ότι θα φέρουμε ένα εντελώς νέο μοντέλο στην συγκεκριμένη κατηγορία».

«Το νέο μικρομεσαίο Citroën θα ανήκει στην καρδιά της κατηγορίας και όπως μας έχει συνηθίσει η γαλλική εταιρεία, δεν θα είναι άλλη μια “παραδοσιακή” πρόταση. Και όχι, δεν θα είναι το νέο C4 Cactus. Η κίνηση του να αντικαταστήσει το υπάρχων C4 είναι απλά η πιο ρεαλιστική για την εποχή που ζούμε».

Σε ερώτηση για το εάν έχουν μπει στον πάγο οι υπεύθυνοι του πρότζεκτ Cactus, η κ. Jackson ανέφερε ότι δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη, μιας και το C4 Cactus αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη γαλλική εταιρεία.

[Πηγή Auto Express UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube