Τεχνολογική αναβάθμιση για την BMW 4 Series και την Μ4

Τεχνολογική αναβάθμιση για την BMW 4 Series και την Μ4

Η BMW αναβαθμίζει τεχνολογικά τις 4 Series και M4 προσθέτοντας στο βασικό εξοπλισμό τους το Curved Display και το νέο λογισμικό Operating System 8.

BMW 4 Series

Η BMW ανακοίνωσε τεχνολογικές αναβαθμίσεις για τις 4 Series και M4, οι οποίες θα μπουν στην παραγωγή από την Άνοιξη. 

Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου θα βρίσκεται πλέον το BMW Curved Display, που λειτουργεί με το τελευταίο λογισμικό Operating System 8. Αποτελείται από μια οθόνη διαγωνίου 12,3" εμπρός από τον οδηγό και μια οθόνη αφής του συστήματος infotainment 14,9" στο κέντρο του ταμπλό. 

BMW 4 Series

Παράλληλα, σε όλες τις εκδόσεις, καθώς και στην ηλεκτρική i4 θα προστεθεί ένας νέος ήχος που καλωσορίζει τους επιβάτες όταν ανοίξει η πόρτα του οδηγού ή του συνοδηγού.

Όλοι οι κινητήρες στην γκάμα της 4 Series θα συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο Steptronic των οκτώ σχέσεων. Από το Μάρτιο του 2023, στο στάνταρ εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται paddles πίσω από το τιμόνι και ο ανασχεδιασμένος επιλογέας του αυτόματου σασμάν.

BMW 4 Series

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω αλλαγών, το ανανεωμένο εσωτερικό των 4 Series και M4 θα μοιάζει έντονα με εκείνο της ανανεωμένης 3 Series που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube