Subaru BRZ σε έκδοση tS με πολλά καλούδια [video]

Subaru BRZ σε έκδοση tS με πολλά καλούδια [video]

Η κορυφαία έκδοση tS του Subaru BRZ ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του με αλλαγές στο στήσιμο και πολλά καλούδια εξοπλισμού.

2024 Subaru BRZ tS

Στο περιθώριο της εκδήλωσης Subiefest που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καλιφόρνια των H.Π.Α, ανάμεσα στα πολλά Scooby’s που πήραν μέρος, ξεχώρισε το νέο BRZ στην κορυφαία έκδοση tS.

Η Subaru βεβαίως είχε προετοιμάσει το έδαφος για την συγκεκριμένη παρουσία πολύ καιρό πριν, μιλώντας για μια έκδοση με στοχευμένο σπορ χαρακτήρα και πιο επιθετική εμφάνιση.

Και αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποιο επίσημο δελτίο τύπου από την Subaru America, υπάρχουν κάποια στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

2024 Subaru BRZ tS

Αρχικά το BRZ tS δείχνει και είναι πιο επιθετικό αισθητικά, με νέα εισαγωγή εμπρός και μεγαλύτερη αεροτομή στο πίσω μέρος, αλλά και με νέα αεροδυναμικά βοηθήματα περιφερειακά του αμαξώματός του και νέες ζάντες 18 ιντσών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που προηγήθηκαν της παρουσίας του στο φεστιβάλ, το  στήσιμο του BRZ tS το έχει επιμεληθεί η Subaru Tecnica International (STI) χρησιμοποιώντας αποσβεστήρες της Hitachi και όχι της Sachs όπως αυτούς που χρησιμοποιεί το αδελφό Toyota GR86.

Από την παρουσία του όμως εκεί μπορούμε να διακρίνουμε τις χρυσές δαγκάνες των φρένων που προέρχονται από την Brembo και που αποτελούν άλλο ένα στοιχείο αναβάθμισης σε σχέση με τις απλές του εκδόσεις.

 

2024 Subaru BRZ tS
by u/RAMOMASTER in GR86

 

Θυμίζουμε πως το BRZ στην προηγούμενη γενιά του διέθετε και πάλι έκδοση tS όμως αυτή ήταν περιορισμένης παραγωγής, κάτι που δεν θα ισχύει σε αυτή του τη γενιά. Επίσης θα είναι διαθέσιμο με όλα τα χρώματα της παλέτας χρωμάτων του BRZ.

Περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικά στοιχεία για το νέο Subaru BRZ tS θα γνωρίζουμε προς τα τέλη του έτους όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube