Στις 4 Δεκεμβρίου η παγκόσμια πρώτη της Lamborghini Urus [video]

Στις 4 Δεκεμβρίου η παγκόσμια πρώτη της Lamborghini Urus [video]

Επιτέλους, ανακοινώθηκε η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του πρώτου σύγχρονου SUV της ιταλικής εταιρείας.

Είναι σχεδόν αμέτρητες οι αναφορές που έχουμε κάνει στο πρώτο SUV -όπως τα ξέρουμε σήμερα- της ιστορίας της Lamborghini που θα ονομάζεται Urus.

Από το 2015 που εμφανίστηκε σε πρωτότυπη μορφή, μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει πολλές αναφορές στη σχεδίαση και την τεχνολογία που θα χρησιμοποιεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Lamborghini δοκιμάζει την Urus στο Nürburgring [video]

Ωστόσο τώρα έφτασε η ώρα οι φήμες και οι πληροφορίες να δώσουν τη σκυτάλη σε επίσημα στοιχεία, αφού το μοντέλο θα παρουσιαστεί παγκοσμίως στο κοινό στις 4 Δεκεμβρίου, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στο αρχηγείο της εταιρείας στην Sant’ Agata της Ιταλίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικές δοκιμές για την Lamborghini Urus [video]

Το DRIVE θα είναι εκεί, οπότε θα σας μεταφέρουμε από πρώτο χέρι όλες τις λεπτομέρειες αλλά και το παρασκήνιο.Να θυμίσουμε συνοπτικά ότι η Urus θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MLB της Audi που χρησιμοποιεί το Q7, αλλά και η Bentley Bentayga, η νέα Porsche Cayenne και το επερχόμενο Volkswagen Touareg.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: 650 PS για την Lamborghini Urus

Η Urus θα είναι το μόνο μοντέλο της εταιρείας που θα διατίθεται και σε plug-in υβριδική έκδοση, ενώ στη γκάμα θα υπάρχει και μια έκδοση με 4λιτρο V8 κινητήρα που θα αποδίδει 650 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το SUV της Lamborghini θα είναι το μοναδικό plug-in υβριδικό μοντέλο της

Οι βλέψεις της Lamborghini κάνουν λόγο για παραγωγή 1.000 μονάδων την πρώτη χρονιά εμπορικής σταδιοδρομίας του μοντέλου, η οποία θα αγγίξει αργότερα τις 3.500. Σήμερα, τόση είναι η συνολική παραγωγή της εταιρείας κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μιλάει από μόνο του για τη σημασία που θα έχει η Urus για την  εταιρεία.

[Πηγή: Lamborghini]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube