Τελικές δοκιμές για τη Lamborghini Urus [video]

Τελικές δοκιμές για τη Lamborghini Urus [video]

H Lamborghini συνεχίζει να γράφει γύρους στο ‘Ring με την Urus, λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή της.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ που ντύνει ακόμα την Urus, οι βασικές σχεδιαστικές γραμμές μας προϊδεάζουν για το δυναμικό παρουσιαστικό της, και δεν απέχουν ουσιαστικά από τις πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου που παρουσιάστηκε στο Πεκίνο το 2012.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Urus διαθέτει σφηνοειδή σχεδίαση με χαρακτηριστική για Lamborghini μάσκα και έντονη κλίση στην οροφή για να παραπέμπει σε κουπέ μοντέλο. Το εσωτερικό θα έχει πιο συμβατική σχεδίαση από αυτή που μας έχει συνηθίσει η ιταλική φίρμα, κάτι απολύτως λογικό εάν σκεφτούμε ότι απευθύνεται σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό και θα κατασκευάζεται σε τουλάχιστον 3.500 κομμάτια το χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμή: Lamborghini LM002

Το πρώτο SUV της Lamborghini μετά το εμβληματικό 4x4 LM002 του 1986, βασίζεται στην πλατφόρμα των Audi Q7 και Bentley Bentayga, καθώς και της επόμενης Porsche Cayenne που θα παρουσιαστεί το 2018.

Ο κινητήρας που την εφοδιάζει είναι 4λιτρος biturbo V8 με 650 ίππους και αργότερα θα δούμε σίγουρα και μια plug-in υβριδική έκδοση με συνδυασμένη ισχύ πάνω από 700 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τις Lamborghini Huracán LP610-4 & LP580-2 [video]

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες του νέου SUV της Lamborghini θα έχουμε με την επίσημη παρουσίασή του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

[Πηγή Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube