Στα τέλη του 2023 θα ξεκινήσει η παραγωγή του Tesla Cybertruck

Στα τέλη του 2023 θα ξεκινήσει η παραγωγή του Tesla Cybertruck

Μετά από πολλές και συνεχείς αναβολές, φαίνεται ότι το πολυσυζητημένο Tesla Cybertruck θα μπει στην παραγωγή προς τα τέλη του 2023.

Tesla Cybertruck

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Tesla έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας το Tesla Cybertruck. Αρχικά, o κατασκευαστής σχεδίαζε να βάλει το ιδιόμορφο pick-up του σε παραγωγή προς τα τέλη του 2021, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αρχικά, η εκκίνηση της παραγωγής του αναβλήθηκε για το τέλος του 2022, σύντομα όμως τα σχέδια άλλαξαν και πάλι με την ημερομηνία έναρξης της κατασκευής του να μετατίθεται για τις αρχές του 2023. Απ' ότι φαίνεται όμως, οι μηχανές θα αργήσουν κι άλλο να πάρουν μπροστά.  

Tesla Cybertruck

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Reuters, που βασίζεται σε έγκυρες πηγές, η έναρξη μαζικής παραγωγής του ηλεκτρικού pick-up οριστικοποιήθηκε για τα τέλη του 2023.

Παράλληλα, η Tesla ανακοίνωσε στους επενδυτές της ότι το εργοστάσιο της στο Τέξας δέχεται τις κατάλληλες μετατροπές για να ξεκινήσει την παραγωγή ενός νέου μοντέλου, τα πρώτα κομμάτια του οποίου θα βγουν από την γραμμή παραγωγής στα μέσα του 2023. 

Ο Elon Musk από την πλευρά του δήλωσε ότι η εταιρεία βάζει τις τελευταίες πινελιές στην εξέλιξη του Cybertruck, ενώ το καλοκαίρι ένα πρωτότυπο κοντά στο μοντέλο παραγωγής εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στην πίστα.

Tesla Cybertruck

Όλα δείχνουν ότι το Cybertruck βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην παραγωγή. Πάντως η Tesla θα πρέπει να κινηθεί με γοργούς ρυθμούς καθώς το βιβλίο παραγγελιών του περιέχει πάνω από 1 εκατ. κρατήσεις και είναι σίγουρο ότι η αναμονή για τους αγοραστές του θα είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube