Κοντά στην παραγωγή το Tesla Cybertruck [video]

Κοντά στην παραγωγή το Tesla Cybertruck [video]

To Τesla Cybertruck εντοπίστηκε από... ψηλά να δοκιμάζεται σε πίστα, φουντώνοντας τις φήμες που το θέλουν να μπαίνει επιτέλους στην παραγωγή.

Tesla Cybertruck

Όλα δείχνουν ότι το πολυσυζητημένο Tesla Cybertruck βρίσκεται επιτέλους πιο κοντά από ποτέ στο να μπει στην παραγωγή. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί το πρωτότυπο που εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στην πίστα του κατασκευαστή, στο εργοστάσιο του Fremont της Καλιφόρνια, το οποίο έφερε αρκετά από τα χαρακτηριστικά που θα δούμε στο τελικό μοντέλο που θα βγει στους δρόμους. 

Σε αντίθεση με το πρωτότυπο Cybetruck, στο πλάι ξεχωρίζουν οι καθρέπτες, ενώ το αμάξωμα του δείχνει να είναι λιγότερο αιχμηρό έτσι ώστε να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς για την προστασία των πεζών.

Tesla Cybertruck

Θυμίζουμε ότι η Tesla σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή του Cybertruck μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2023, ανατρέποντας το σχέδιό της να ξεκινήσει την παραγωγή του στα τέλη του τρέχοντος έτους. H καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως η Tesla αποφάσισε να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού της pick-up για να το κάνει πιο ελκυστικό καθώς ο ανταγωνισμός στην κατηγορία γίνεται πιο έντονος.

Τέλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η παραγωγή του ηλεκτρικού pick-up κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2023 θα είναι περιορισμένη και στη συνέχεια θα αυξηθεί με σκοπό να καταφέρει να αντιμετωπίσει το Ford F-150 Lightning, το οποίο ήδη έχει σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube