Škoda: Το νέο κόμπακτ μοντέλο της χωρίς καμουφλάζ

Škoda: Το νέο κόμπακτ μοντέλο της χωρίς καμουφλάζ

Οι Τσέχοι δεν πτοήθηκαν από την αποτυχία του Rapid Spaceback και θα λανσάρουν το 2019 ένα νέο κόμπακτ μοντέλο, το οποίο και φωτογραφήθηκε χωρίς καμουφλάζ.

Η Škoda ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι θα αποκαλύψει στο Mondial de l’Automobile στο Παρίσι ένα πρωτότυπο με το όνομα Vision RS, η οποία θα είναι μια πρόγευση του μελλοντικού κόμπακτ μοντέλου της. Το οποίο και θα αντικαταστήσει το Rapid Spaceback κατά το πρώτο 6μηνο του 2019.

Αλλά πριν αποκαλυφθεί το πρωτότυπο, από το οποίο έχουμε δει μόνο τα teasers, εδώ έχουμε σε φωτογραφία την έκδοση της γκάμας! Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το auto-mania.cz. Μην κρίνετε το στιλ πάρα πολύ σκληρά για την ώρα, καθώς η εικόνα είναι κακής ποιότητας και βρισκόμαστε προ της παρουσίας ενός οχήματος, στη βασική του εμφάνιση, με λευκό χρώμα, φώτα αλογόνου και μικρές ζάντες.

Παρόλα αυτά, η σχεδίασή του δεν εκπλήσσει και είναι σύμφωνη με τις τελευταίες παραγωγές της Škoda, με μια 6γωνη μάσκα, όπως και στο ανασχεδιασμένο Fabia. Μικρή πρωτοτυπία όμως εδώ, τα φώτα που συνδέονται με το πάνω μέρος της γρίλιας της μάσκας. Η μεγάλη εισαγωγή αέρα είναι παρόμοια με αυτή του Karoq.

Škoda compact new model

Αυτό το μοντέλο θα αντικαταστήσει το Rapid, το οποίο ήταν για την Škoda εμπορική αποτυχία, λάθος που εν πολλοίς οφείλεται στην πολύ βασική τοποθέτησή του. Το νέο μοντέλο, το οποίος θα αλλάξει το όνομά του, θα ανέβει σκαλί στην γκάμα έτσι ώστε να αντιμετωπίσει καλύτερα τους τενόρους της κατηγορίας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να σημειώσει πρόοδο και στην τεχνολογία σε σχέση με το Rapid, αλλά να αφήσει την αποκλειστικότητα των νέων στοιχείων εξοπλισμού του VW Group στο Golf VIII που αναμένεται επίσης το 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube