Škoda: Μικρές αναβαθμίσεις για Karoq και Kodiaq

Škoda: Μικρές αναβαθμίσεις για Karoq και Kodiaq

Μερικές ήσσονος σημασίας αλλαγές για το 2020 προβλέπονται για τα δύο μεγαλύτερα SUV της Škoda : Νέο «μονόγραμμα» στην πέμπτη πόρτα, βελτίωση της εποπτείας στη νεκρή γωνία και πρωτοεμφανιζόμενο μοτέρ στο Karoq...

Είναι βέβαια ακόμη πολύ νωρίς για την ανανέωση των Kodiaq και Karoq, που λανσαρίστηκαν αντίστοιχα στο τέλος του 2016 και στο τέλος του 2017. Αλλά τα μεγαλύτερα SUV της Škoda  ενσωματώνουν κάποιες αναβαθμίσεις για το ΜΥ2020. Και εκτός αυτών, υπάρχει και μια αισθητική αλλαγή: Και τα δύο μοντέλα υιοθετούν ολογράφως την αναγραφή «Škoda » στην πέμπτη πόρτα αντί για το σήμα της εταιρείας. Επιπλέον, στις κορυφαίες εκδόσεις του, το Kodiaq θα φορά καινούργιες ζάντες 20 ιντσών.

Όσον αφορά το εξοπλισμό, τα SUV της τσεχικής εταιρείας θα εξοπλίζονται με τη νέα έκδοση του Side Assist, δηλαδή της παρακολούθησης της νεκρής γωνίας, ανεβαίνοντας στην πρόσκτηση από τα 20 στα 70 m. Επιπλέον, για να προειδοποιείται καλύτερα ο οδηγός, η λυχνία μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του πλευρικού καθρέφτη. Επιπλέον, για καλύτερη ειδοποίηση του οδηγού, η ενδεικτική λυχνία έχει μετακινηθεί μέσα στο κάτοπτρο. Από τη μεριά του, το δυναμικό πλαίσιο DCC με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ σε τρεις διαμορφώσεις θα μπορεί πλέον να παραγγελθεί και στις δικίνητες εκδόσεις.

Κάτω από την καπό όμως, κρύβεται και κάτι νέο για Karoq. Το κόμπακτ τσεχικό SUV περιέλαβε στην γκάμα του και το μοτέρ 2.0 TDI 190 hp, σύννομο πλέον με το πρότυπο Euro 6d. Αυτό ο κινητήρας μπλοκ θα συνδυάζεται στάνταρ με τετρακίνηση και διπλοσύμπλεκτο σασμάν DSG7.

Η Škoda  που μέχρις στιγμής έχει κατασκευάσει 360.000 Kodiaq και 220.000 Karoq, αναμένεται τον Σεπτέμβριο να λανσάρει εμπορικά το μικρό SUV της, το Kamiq. Του οποίου αναμένουμε οσονούπω την τιμή του από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube