Škoda Kodiaq: Νέα, πολυτελής έκδοση L&K

Škoda Kodiaq: Νέα, πολυτελής έκδοση L&K

Το Kodiaq παίζει το σικ χαρτί με την έκδοση εξοπλισμού L&K, ενώ στην γκάμα προστίθεται και το μοτέρ 1.5 TSI 150 PS.

Το Kodiaq πολλαπλασιάζει τις εκδόσεις του, αλλά και τις προσωπικότητές του.

Ύστερα από τις εκδόσεις Scout και Sportline, ορίστε και η «L&K», το high-end μοντέλο της γκάμας, του οποίου το όνομα αναφέρεται στους ιδρυτές του Τσέχου κατασκευαστή, Laurin και Klement. Με τη Škoda να έρχεται περισσότερο από ποτέ απειλητική να πατήσει τον κάλο της Volkswagen!

Το Kodiaq L&K διακρίνεται από τη μάσκα του με τις χρωμιωμένες κάθετες μπαρέτες και τις νέες αλουμινένιες ζάντες των 19 ιντσών. Όπως και στο Sportline, οι προφυλακτήρες είναι πλήρως βαμμένοι. Στο πίσω μέρος, ένα χρωμιωμένο ένθετο περιβάλλει τις ψευδό-εξόδους της εξάτμισης. Στην καμπίνα, τα διακοσμητικά στοιχεία υιοθετούν μια μαύρη λακαρισμένη εμφάνιση, ενώ η δερμάτινη επένδυση με ραφές στο ταμπλό δίνει μια πινελιά κομψότητας.



Η νέα έκδοση εξοπλισμού «L&K» έδωσε την ευκαιρία μια να ανακοινωθούν και κάποιοι τεχνικοί νεωτερισμοί. Κυριότερος, ο νέος βενζινοκινητήρας 1.5 TSI με τα 150 άλογα. Από την πλευρά του, το μοτέρ 2.0 TSI βλέπει την ισχύ του ελαφρώς αναβαθμισμένη, από τα 180 στα 190 άλογα. Και στα δύο παραπάνω μοτέρ, αν και βενζίνης, είναι εξοπλισμένα με φίλτρο σωματιδίων.

Το L&K θα συνεχίσει να διατίθεται με το γνωστό μας μοτέρ ντίζελ 2.0 TDI, 150 και 190 ίππων. Αυτό των 190 PS συνδυάζεται στάνταρ με AWD, ενώ σε αυτό των 150 είναι προαιρετικό.

 

Το Škoda Kodiaq L&K θα λανσαριστεί στις 6 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, μαζί με το ανανεωμένο Fabia και το πρωτότυπο Vision X.

[Πηγή Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube