Σε τροχιά ανανέωσης το Hyundai i20 N

Σε τροχιά ανανέωσης το Hyundai i20 N

Ο Albert Biermann, εκτελεστικός τεχνικός σύμβουλος της Hyundai, επιβεβαίωσε ότι το ανανεωμένο i20 που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023, θα συνεχίσει να διαθέτει στην γκάμα του την κορυφαία έκδοση N.

Hyundai i20 Ν

Η τρίτη γενιά του Hyundai i20 μπήκε στην παραγωγή το 2020 και το δημοφιλές σουπερμίνι σύντομα θα δεχθεί την πρώτη σημαντική ανανέωσή του.

Το νέο i20 θα διαθέτει νέα σχεδίαση εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ θα αναβαθμιστεί τεχνολογικά έτσι ώστε να εξοπλίζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας και ασφάλειας της μάρκας. Κάτω από το καπό θα εξακολουθήσει να φιλοξενεί ήπια υβριδικούς και συμβατικούς κινητήρες βενζίνης που θα συνδυάζονται με ένα αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή ένα χειροκίνητο 6άρι σασμάν.

Hyundai i20 N

Τα ευχάριστα νέα όμως για τους petrolheads είναι ότι στην κορυφή της γκάμας του ανανεωμένου μοντέλου θα βρίσκεται και πάλι το Hyundai i20 N.

Τα μαντάτα ήρθαν δια στόματος Albert Biermann, του εκτελεστικού τεχνικού συμβούλου της μάρκας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε εάν το i20 N θα φρεσκαριστεί, απάντησε θετικά ανακοινώνοντας ότι το «καυτό» σουπερμίνι θα κάνει ντεμπούτο το καλοκαίρι.

Ανέφερε επίσης ότι «από τεχνικής πλευράς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, θα είναι τρελό όπως και ο προκάτοχος του». 

Hyundai i20 Ν

Μέχρι στιγμής πάντως, παραμένουν άγνωστες οι αναβαθμίσεις που θα φέρει σε σχέση με το σημερινό i20 N.

Τέλος, θυμίζουμε ότι το φρεσκαρισμένο Hyundai i20 αναμένεται να παρουσιαστεί το δεύτερο μισό του 2023 και θα φτάσει στη χώρα μας προς τα τέλη του έτους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube