Σε τροχιά ανανέωσης το Hyundai i20

Σε τροχιά ανανέωσης το Hyundai i20

Το ανανεωμένο Hyundai i20 βρίσκεται στα τελευταία στάδια της εξέλιξής του και ετοιμάζετε για το ντεμπούτο του, με νέα σχεδίαση εσωτερικά και εξωτερικά και αναβαθμισμένη τεχνολογία.

Hyundai i20

Η τρίτη γενιά του Hyundai i20 μπήκε στην παραγωγή το 2020 και απ' ότι φαίνεται, το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και το δημοφιλές σουπερμίνι θα δεχθεί την πρώτη σημαντική ανανέωση του.

Η Hyundai έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη του φρεσκαρισμένου i20, όπως μαρτυρά και το πρωτότυπο εξέλιξης που εντοπίστηκε να δοκιμάζεται κρυμμένο κάτω από έντονο καμουφλάζ στους δρόμους της Νότιας Κορέας.

Hyundai i20

Το νέο i20 θα διαθέτει νέα σχεδίαση εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ θα αναβαθμιστεί τεχνολογικά έτσι ώστε να εξοπλίζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας και ασφάλειας της μάρκας.

Κάτω από το καπό θα εξακολουθήσει να φιλοξενεί ήπια υβριδικούς και συμβατικούς κινητήρες βενζίνης που συνδυάζονται με ένα αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή ένα χειροκίνητο 6άρι σασμάν.

Hyundai i20

Στην κορυφή της γκάμας θα συνεχίσει να βρίσκεται το σκληροπυρηνικό i20 N που σύμφωνα με έντονες φήμες θα έχει αυξημένη ισχύ.

Το ανανεωμένο Hyundai i20 αναμένεται να παρουσιαστεί το δεύτερο μισό του 2023 και να κυκλοφορήσει στις αγορές προς τα τέλη του έτους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube