Scoop: Πρώτη ματιά στο εσωτερικό του νέου Volvo XC60

Scoop: Πρώτη ματιά στο εσωτερικό του νέου Volvo XC60

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες των καμουφλαρισμένων αυτοκινήτων δοκιμών, όμως μέχρι τώρα δεν είχαμε εικόνα από την καμπίνα του.

Το XC60, το μεσαίο SUV της Volvo είναι αυτή τη στιγμή το best seller της εταιρείας.

Είναι όμως επίσης γεγονός ότι αποτελεί και το πιο παλιό μοντέλο της, οπότε η αντικατάστασή του πλησιάζει. Τα αυτοκίνητα εξέλιξης αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη ώστε να αντιμετωπίσουν εντελώς διαφορετικές συνθήκες κι αυτό το γνωρίζαμε ήδη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Volvo XC60 D4 FWD Auto MY2015

Έχουμε ξαναδεί φωτογραφίες των «μουλαριών» εξέλιξης με το βαρύ καμουφλάζ να κρύβει τη μορφή τους, όμως τώρα κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η καμπίνα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Volvo XC90 D5 AWD

Είναι σαφές ότι άντλησε στοιχεία από τα μεγάλα Volvo της Σειράς 90, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι με δεδομένη τη μίνιμαλ αλλά και high tech αισθητική τους. Αν και το γείσο του πίνακα οργάνων δε διαφέρει και πολύ από το σημερινό XC60, η μεγάλη κεντρική οθόνη στο ταμπλό καθώς και η κεντρική κονσόλα έχουν μεταφερθεί αυτούσια από τα S90 και XC90.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Volvo S90 D5 AWD

Έτσι κι αλλιώς το νέο μοντέλο που θα ξεκινήσει να πωλείται κοντά στο 2018, θα πατάει στην πολύδιαμορφώσιμη πλατφόρμα των μεγάλων Volvo, κάτι που λίγο πολύ μας προϊδεάζει και για τα μηχανικά του μέρη. Θεωρείται επίσης βέβαιο ότι το νέο XC60 θα διαθέτει και μια plug-in υβριδική έκδοση καθώς και ότι θα έχει κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας.

[Πηγή: Autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube