Scoop: Νέο VW Passat 2015

Scoop: Νέο VW Passat 2015

Το νέο Volkswagen Magotan, την κινεζική έκδοση του Passat ανακάλυψαν και απαθανάτισαν οι κατάσκοποι στην Κίνα.

Το νέο VW Passat κινεζικών προδιαγραφών απαθανάτισαν οι κατάσκοποι-φωτογράφοι στην Κίνα και μάλιστα χωρίς καμουφλάζ.

Το Passat ή Magotan όπως λέγεται στην Κίνα κατασκευάζεται από την κοινοπραξία FAW-Volkswagen. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που βλέπετε μας δίνουν μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η επόμενη γενιά του ευρωπαϊκών προδιαγραφών Passat B8. Μοντέλο που αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του τον προσεχή Οκτώβριο στο Μondial de l’ Automobile, στο Παρίσι.

Κατά τα ειωθότα της Volkswagen, το ντιζάιν του νέου Passat ελάχιστα απομακρύνεται από αυτό του υφιστάμενου μοντέλου. Εδώ να σημειώσουμε ότι το κινεζικό Magotan των φωτογραφιών πατά σε δέκα πόντων μακρύτερο μεταξόνιο σε σχέση με το ευρωπαϊκό Passat της επόμενης γενιάς, αλλά κατά τα λοιπά τα αυτοκίνητα είναι όμοια.

Οι αλλαγές σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο φαίνεται να είναι η πιο επίπεδη μάσκα και το περισσότερο χρώμιο στις γρίλιες της, ενώ τα φανάρια ενσωματώνουν στο κάτω μέρος τους μια σειρά από φώτα ημέρας LED. Σε προφίλ, το Matogan έχει σαφώς μακρύτερη σιλουέτα και σημαντικά μεγαλύτερες πίσω πόρτες, απότοκο του μεγαλύτερου μεταξονίου. Στο πίσω μέρος, οι χρωμιωμένες μπούκες των εξατμίσεων ενσωματώθηκαν στον προφυλακτήρα, όπως και η πτέρυγα στο χείλος του καπό του πορτμπαγκάζ.

Όσον αφορά την καμπίνα, πρόκειται για ένα τυπικό δείγμα VW, ενώ οι αλλαγές σε σχέση με το τωρινό μοντέλο περιορίζονται στο τιμόνι διαφορετικής σχεδίασης, στη μεγαλύτερη οθόνη του συστήματος infotainment και στη χρήση περισσότερων χρωμιωμένων διακοσμήσεων. Βέβαια, τα κοσμητικά στοιχεία απευθύνονται στην κινεζική αγορά, οπότε δεν μπορούμε να πούμε εάν στο σύνολό τους ή μέρος τους θα μεταφερθεί αυτούσια στο μοντέλο των ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

[Πηγή carnewschina.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube