Scoop: Νέο Volvo XC60 2018 σε δοκιμές στην Κίνα

Scoop: Νέο Volvo XC60 2018 σε δοκιμές στην Κίνα

Το μελλοντικό Volvo XC60 απαθανατίστηκε με βαρύ καμουφλάζ στην Κίνα, αλλά και αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν το νέο μεσαίο SUV της σουηδικής εταιρείας σε δοκιμές στην Κίνα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το αυτοκίνητο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον άλλο μήνα, στο Salon de l’Auto 2017, στη Γενεύη.

Η παραγωγή του νέου Volvo XC60 αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του φθινοπώρου για τις αναπτυσσόμενες αγορές από τα κινεζικά εργοστάσια και ίσως λίγο νωρίτερα για το ευρωπαϊκό μοντέλο. Το εμπορικό λανσάρισμα του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, αναμένεται πιθανότατα στις αρχές του 2018.

Το εσωτερικό που μας αποκαλύπτεται από τις φωτογραφίες scoop είναι, όπως είχαμε δει πάλι σε τέτοιες το περασμένο φθινόπωρο, πολύ κοντινό σε αυτό των XC90 και S90/V90, με φωτεινά χρώματα, ξύλο και μεγάλη οθόνη αφής. Το κόκκινο κουμπί στο κεντρικό τούνελ είναι προφανώς ένα «κουμπί πανικού» μόνο για τις ανάγκες των δοκιμών, που κόβει την ηλεκτρική τροφοδοσία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Volvo XC60 T6 AWD R-Design

Το νέο XC60 που θα ξεκινήσει να πωλείται το 2018, θα πατάει στη σπονδυλωτή πλατφόρμα SPA των μεγάλων Volvo. Κάτι που λίγο πολύ μας προϊδεάζει τόσο για τα μηχανικά μέρη όσο και για την γκάμα των κινητήρων. Θεωρείται επίσης βέβαιο ότι το νέο XC60 θα διαθέτει και μια υβριδική επαναφορτιζόμενη έκδοση καθώς και ότι θα έχει κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας. Στην Κίνα πάντως, η γκάμα των μοτέρ έχει ήδη ανακοινωθεί και αποτελείται από τον δίλιτρο Τ4 με τα 190 άλογα και τον επίσης δίλιτρο Τ5 με τους 254 PS.

Το νέο XC60 θα είναι φαρδύτερο από το απερχόμενο μοντέλο, δημιουργώντας χώρο στην γκάμα της σουηδικής εταιρείας για το επίσης επερχόμενο Volvo XC40, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Shanghai Auto Show 2017, τον προσεχή Απρίλιο.

[Πηγή carnewschina]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube