Scoop: Νέα Jaguar F-Pace SVR @ Nürburgring [video]

Scoop: Νέα Jaguar F-Pace SVR @ Nürburgring [video]

To πρώτο SUV στην ιστορία της Jaguar, η F-Pace, σύντομα θα αποκτήσει και μια εκρηκτική έκδοση υπό τα διακριτικά SVR ή R.

Η εκρηκτική έκδοση της Jaguar F-Pace που απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες να κάνει δοκιμές στο Nürburgring, βιντεοσκοπήθηκε ομοίως.  

Κάτω από τα ρούχα του αυτοκινήτου, οι κυκλοφορούσες εκδοχές για το μοτέρ είναι δύο. Πηγές μέσα από την JLR λένε θα μοιράζεται τον ίδιο κομπρεσοράτο 5λιτρο V8 με την F-type και με απόδοση 575 PS/6.500 rpm και 71,3 kgm/3.500-5.000, που είναι και το πιθανότερο. Αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που μιλούν για έναν αναβαθμισμένο V6 που θα ανεβάζει 500 άλογα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε την Jaguar F-Pace 2.0d AWD Auto R-Sport

Σε κάθε περίπτωση, η αποστολή της θα είναι η ευθεία εμπορική αντιπαράθεση με την επερχόμενη Mercedes-AMG GLC 63 και την Porsche Macan Turbo και δευτερευόντως με τη Stelvio Quadrifoglio που προς το παρόν παραμένει άγνωστη ποσότητα. Αυτή η τελευταία θα χρησιμοποιεί έναν διτούρμπινο V6 κινητήρα 2,9 λίτρων και θα αποδίδει 510 PS, όσους δηλαδή και η Giulia Quadrifoglio.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε την Jaguar F-type R AWD

Η επερχόμενη F-Pace SVR ή R αναμένουμε φυσικά να έχει αναβαθμισμένο set-up στα σασί, με έμφαση σε ανάρτηση και τιμόνι, μεγαλύτερα φρένα και αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube