Scoop: Η Mercedes-Benz E-Class Cabriolet σε δοκιμές [video]

Scoop: Η Mercedes-Benz E-Class Cabriolet σε δοκιμές [video]

Την ανοιχτή E-Class με την οποία η Mercedes-Benz θα συμπληρώσει την γκάμα του μεγάλου-μεσαίου μοντέλου τα γκάμας της συνέλαβε ο κινηματογραφικός φακός.

Η Mercedes-Benz εξελίσσει παράλληλα με την Estate και την Coupé, την έκδοση Cabriolet που βασίζεται πάνω στην τελευταία γενιά της E-Class.

Αυτή λοιπόν η έκδοση, που αναμένετε να λανσαριστεί στο τέλος του 2017 ή στις αρχές του 2018, πέρασε εμπρός από τον καμεραμάν κατά τη διάρκεια δοκιμών για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα.

Αυτή η στιγμή, το μόνο μοντέλο που υπάρχει στην γκάμα της E-Class εκτός από τη στάνταρ σεντάν, είναι η εκδοχή της σε LWB που παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα στο Auto China 2016, στο Πεκίνο, Η γκάμα όμως θα πολλαπλασιάσει τις εκδόσεις της μέσα στους προσεχείς μήνες και το 2017-18, με μοντέλα για την Ασία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ με τη στέισον, την κουπέ και την καμπριολέ E-Class. Αυτή την τελευταία πέτυχε ο φακός της WalkoART και έτσι έχουμε στη διάθεσή μας ένα πρωτότυπό εξέλιξης κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Στο μικρής διάρκειας video, τα επιθέματα του καμουφλάζ είναι κυρίως τοποθετημένα στο πίσω μέρος, εκεί όπου οι σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με την E-Class τριών όγκων είναι και πιο έντονες, κάνοντας το αυτοκίνητο να δείχνει αστείο. Ενώ μια μαλακή οροφή, επίσης καμουφλαρισμένη, σκεπάζει την καμπίνα των επιβατών.

Κάτω από το καπό, δεν αναμένονται εκπλήξεις, με την γκάμα των μοτέρ της E-Class Cabriolet να είναι ίδια ή γνήσιο υποσύνολο της γκάμας που απαρτίζει τη σεντάν. Φυσικά, η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, ενώ αναμένεται και μια έκδοση υψηλής ισχύος με τα σήματα της Mercedes-AMG.

[Πηγή video WalkoART]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube