Scoop: Νέα Mercedes-Benz E-Class Estate 2017

Scoop: Νέα Mercedes-Benz E-Class Estate 2017

Η Mercedes-Benz θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα της διεύρυνσης της νέας E-Class, με την προσθήκη της Estate.

Η στέισον E-Class που θα είναι το δεύτερο μοντέλο στην γκάμα του μεσαίου executive μοντέλου της Mercedes-Benz, θα δώσει μια πιο πρακτική υπόσταση στο αυτοκίνητο, με πιο βάγκον σχεδιασμό και πρόσθετο χώρο στο πορτμπαγκάζ.

Η νέα Mercedes-Benz E-Class Estate 2017 δεν έχει μυστικά να μας αποκαλύψει, εξαιρουμένου του πίσω μέρους της στον αισθητικό τομέα και τη χωρητικότητα αλλά και τα πρακτικά στοιχεία του χώρου αποσκευών. Κατά τα λοιπά η καμπίνα θα είναι πανομοιότυπη με αυτή της σεντάν E-Class, η γκάμα των μοτέρ η ίδια, όπως και τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, ενώ ίδιες αναμένονται και οι δυνατότητες, ημι-αυτόνομης οδήγησης, συνδεσιμότητας και πολυμέσων. Ωστόσο, το μόνο πρόσθετο στοιχείο που αναμένουμε με την επίσημη παρουσίαση της E-Class Estate είναι η προσθήκη μιας αυτορρυθμιζόμενης σε ύψος ανάρτησης.

Προς το παρόν, είναι άγνωστη η ακριβής ημερομηνία αποκάλυψης της E-Class Estate 2017, αλλά τοποθετείται γύρω στο τέλος του καλοκαιριού και πάντως πριν από το Μondial de l’ Automobile, στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο.

O προγραμματισμός της Mercedes-Benz για την γκάμα της E-Class W123 περιλαμβάνει ακόμη την κουπέ εκδοχή της και στη συνέχεια μια κάμπριο και πολύ πιθανόν μια έκδοση crossover με μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος και προστατευτικά αμαξώματος, ένα αυτοκίνητο που θα μπει στα χωράφια του Audi A6 Allroad.

[Πηγή video walkoART μέσω YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube