Χαμηλού προφίλ η Mercedes E-Class Coupe [βίντεο]

Χαμηλού προφίλ η Mercedes E-Class Coupe [βίντεο]

Κατασκοπευτικό βίντεο δείχνει τη μορφή της νέας κουπέ έκδοσης της E-Class που αναμένεται το 2017.

Με την τελευταία γενιά της E-Class (W213) να έχει ουσιαστικά ήδη παρουσιαστεί, η Mercedes εστιάζει τώρα στην δημιουργία των διαφόρων εκδόσεων αμαξώματος. Πρώτη παραλλαγή θα είναι η station wagon σε λίγους μήνες και θα ακολουθήσει η κουπέ εκδοχή.

Το πρωτότυπο που εντοπίστηκε σε δοκιμές και φαίνεται σε αυτό το κατασκοπευτικό βίντεο δείχνει πόσο εκλεπτυσμένη, χαμηλή και μακριά είναι η γραμμή της. Τα αυτοκίνητο θα έχει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία κοινά με την C-Class Coupe, όμως η σχεδιαστική γλώσσα που έχει υιοθετήσει η εταιρεία στα τελευταία μοντέλα της φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα στις αναλογίες του μεγαλύτερου μοντέλου.

Οι βασικές εκδόσεις θα χαρακτηρίζονται από κομψότητα. Όποιος θα ήθελε να δει μια πραγματικά άγρια E-Class Coupe θα πρέπει να περιμένει μέχρι την παρουσίαση της έκδοσης AMG, περίπου έναν χρόνο μετά την παρουσίαση του αυτοκινήτου. Μιλώντας για αυτήν, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι θα χρησιμοποιεί τον V8 biturbo της εταιρείας που ήδη γνωρίζουμε από τις C-Class και AMG GT. Στην έκδοση S αναμένεται να αποδίδει 580 ίππους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube