Ετοιμάζεται η νέα Mercedes-Benz E-Class Cabriolet [video]

Ετοιμάζεται η νέα Mercedes-Benz E-Class Cabriolet [video]

Αυτές είναι οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες και το πρώτο video του νέου ανοιχτού μοντέλου της Mercedes-Benz.

Η Mercedes-Benz δοκιμάζει αυτές τις μέρες στους δρόμους της Γερμανίας την cabriolet έκδοση της νέας E-Class. Όπως μπορείτε να διακρίνεται και εσείς, το νέο μοντέλο θα συνεχίσει να έχει μαλακή υφασμάτινη κουκούλα.

Σε σχέση με τη νέα E-Class στην οποία βασίζεται, η ανοιχτή έκδοση έχει σχεδόν απαράλλαχτη σχεδίαση στο εμπρός μέρος, με τις περισσότερες διαφορές να εντοπίζονται στο πίσω μέρος. Όπως συμβαίνει και με την μικρότερη C-Class Cabriolet, έτσι και η νέα E-Class Cabriolet θα έχει μια μικρή ενσωματωμένη αεροτομή.

Διαφοροποιημένη σχεδίαση θα έχουν και τα πίσω φώτα, μιας και θα παραπέμπουν σε αυτά της C-Class Cabriolet και όχι στης E-Class Saloon. Το δίθυρο παρουσιαστικό μας προϊδεάζει βέβαια και την Coupe εκδοχή του νέου μοντέλου, που θα ακολουθήσει.

Παρά το γεγονός ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για τεχνικά χαρακτηριστικά, η νέα ανοιχτή έκδοση θα έχει την ίδια σχεδόν γκάμα 4κύλινδρων και 6κύλινδρων κινητήρων, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε αργότερα και μια υβριδική έκδοση.

Στο εσωτερικό δεν αναμένεται κάποια αλλαγή σε σχέση με την Saloon έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαθέτει το ίδιο σύγχρονο εσωτερικό με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με τις δύο οθόνες των 12,3”.

Τέλος, σύμφωνα με αναφορές στελεχών της Mercedes-Benz στους Άγγλους συναδέλφους μας, η νέα ανοιχτή έκδοση της E-Class θα παρουσιαστεί προς τα τέλη της χρονιάς και η εμπορική της διάθεση θα ξεκινήσει στις αρχές του 2017.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube