Scoop: Αυτό είναι το νέο Kia ProCeed [video]

Scoop: Αυτό είναι το νέο Kia ProCeed [video]

Το επερχόμενο, τρίτο μέλος της οικογένειας του Kia Ceed, το 5πορτο shooting brake ProCeed, κυκλοφορεί ήδη στους δρόμους με ελαφρύ καμουφλάζ.

Την περασμένη Τετάρτη, η Kia έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα-teaser που αποκάλυπτε εν μέρει το πίσω μέρος του επερχόμενου ProCeed. Την ίδια μέρα όμως, εμείς το είδαμε στο δρόμο!

Πιο συγκεκριμένα, ο υπογράφων βρισκόταν στα περίχωρα της Φρανκφούρτης για δημοσιογραφική αποστολή, όταν από την αριστερή λωρίδα της autobahn πέρασαν δύο καμουφλαρισμένα πρωτότυπα, τα οποία όπως αποδείχθηκε ήταν παραλλαγές του νέου Kia Ceed. Το δεύτερο εξ αυτών ήταν αυτό που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού δεν ήταν άλλο από το νέο ProCeed.

Το Kia ProCeed είναι ένα 5πορτο shooting brake, φτιαγμένο αποκλειστικά για την Ευρώπη. Προσφέρει ξεχωριστό σχεδιασμό και αυξημένη πρακτικότητα, προσφέροντας μια εν διάμεση λύση, μεταξύ του συμβατικού Ceed και του Sportwagon. Η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, όμως πλέον ήδη γνωρίζουμε τη μορφή της οροφή και των πλαϊνών παραθύρων του.

Το έτερο καμουφλαρισμένο Kia Ceed που είδαμε είχε διαφορετικούς, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες από το συμβατικό. Οπότε πιθανότατα πρόκειται για τη σπορ έκδοση εξοπλισμού GT-Line, που αναμένεται να παρουσιαστεί στο μέλλον. Δείτε παρακάτω screenshots και video από τη συνάντησή μας με τα δύο καμουφλαρισμένα Kia:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube