Rezvani Hercules 6x6: Θηριώδες pick-up με έξι τροχούς [video]

Rezvani Hercules 6x6: Θηριώδες pick-up με έξι τροχούς [video]

Το νέο δημιούργημα της Rezvani διατίθεται και σε θωρακισμένη έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό και απίστευτες δυνατότητες εκτός δρόμου.

H αμερικανική εταιρεία Rezvani, γνωστή από το επιβλητικό Tank που βασίζεται στο Jeep Wrangler παρουσίασε το δεύτερο μοντέλο της γκάμας της το οποίο περιγράφει ως τον θεό των pick-up. Το Rezvani Hercules 6x6 όπως ονομάζετα, βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Jeep Gladiator, όμως έχει εντελώς ανασχεδιασμένο αμάξωμα, μεγαλύτερη καρότσα και έξι (!) τροχούς!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Rezvani Tank [video]

Εξωτερικά, το Hercules ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα του Tank, με φουσκωμένα φτερά που αγκαλιάζουν το καπό, τετραγωνισμένους θόλους των τροχών, μεταλλικούς προφυλακτήρες, επιθετικά φώτα LED και πολυάριθμες εσοχές στο αμάξωμα που παραπέμπουν σε στρατιωτικό όχημα.Τη συγγένεια με το Jeep Gladiator προδίδει το παρμπρίζ και οι καθρέφτες, καθώς τα υπόλοιπα μέρη του αμαξώματος είναι καινούρια.

Στο εσωτερικό η εικόνα θυμίζει έντονα το Gladiator όμως οι δερμάτινες επενδύσεις και η οθόνη αφής 9" με σύστημα infotainment της Alpine δίνουν μια πιο premium αίσθηση.

Rezvani Hercules

Για να πηγαίνει παντού, το Revzani Hercules εξοπλίζεται με εκτός δρόμου ελαστικά 37" ενώ έχει αναβαθμισμένη ανάρτηση της Fox με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, άξονες Dana 60 και επιπλέον φώτα LED στην οροφή.

Η εταιρεία προσφέρει μια γκάμα από κινητήρες για το Hercules, που περιλαμβάνει τον 3.6 Pentastar V6 (285 PS / 353 Nm), τον 3.0 EcoDiesel V6 (260 PS / 600 Nm), τον 6.4 ΗΕΜΙ V8 (500 PS), ή τον κορυφαίο supercharged 7.0 V8 (1.300 PS / 1.341 Nm) που αποτελεί βελτιωμένη έκδοση του κινητήρα του Dodge Challenger SRT Demon. Σε κάθε περίπτωση η κίνηση μεταδίδεται στους δύο, στους τέσσερις ή και στους έξι τροχούς ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Rezvani Hercules

Για όσους θέλουν κορυφαία προστασία, υπάρχει η έκδοση Military Edition. Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει θωρακισμένο αμάξωμα από Kevlar, αλεξίσφαιρα τζάμια, κάλυμμα του πατώματος για προστασία από εκρήξεις, ελαστικά run-flat, ντεπόζιτο ασφαλείας, χειρολαβές που κάνουν ηλεκτροσόκ, σύστημα παραγωγής καπνού, προστασία από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, θερμική κάμερα νυχτερινής όρασης, σύστημα ενδοεπικοινωνίας, ειδικές μάσκες για προστασία από αέρια, κιτ πρώτων βοηθειών και εκτυφλωτικά φώτα για να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα τις ενδεχόμενες επιθέσεις.

Η τιμή του Revzani Hercules ξεκινά από τα $225.000 για τη "βασική" έκδοση με τον V6 κινητήρα και φτάνει μέχρι τα $474.000 για την κορυφαία Military με τον ισχυρότερο supercharged V8 7,0 λίτρων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube