To πρώτο teaser της Pagani Huayra BC Roadster

To πρώτο teaser της Pagani Huayra BC Roadster

Αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο Pebble Beach.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό πως η Pagani ετοιμάζεται να παρουσιάσει το κορυφαίο Huayra BC Roadster, και σήμερα η ιταλική εταιρεία δημοσίευσε το πρώτο teaser για να μας ανοίξει την όρεξη.

Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί τον twin-turbo V12 κινητήρα 6,0 λίτρων που κατασκευάζεται από την Mercedes-AMG στο Affalterbach. Το εν λόγω μοτέρ απέδιδε 730 PS στην Huayra Coupe (2012), 755 PS στην Huayra BC Coupe (2016), και 764 PS στην πιο πρόσφατη Huayra Roadster (2017) οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως η επερχόμενη Huayra BC Roadster (2019) θα φορά μια ακόμα ισχυρότερη έκδοση

Η ανοικτή έκδοση του υπεραυτοκίνητου θα χρησιμοποιεί πλαίσιο από ανθρακονήματα και τιτάνιο, ενώ θα εξοπλίζεται με αφαιρούμενη ανθρακονημάτινη οροφή και νέο αεροδυναμικό πακέτο.

Η πρεμιέρα του Huayra BC Roadster θα γίνει στο φετινό Pebble Beach Concours of Elegance. Το μοντέλο αναμένεται να παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων όπως και η αντίστοιχη Huayra BC Coupe (20 μονάδες), με αρκετά τσιμπημένη τιμή μιας και απευθύνεται σε συλλέκτες.

Πηγή φωτογραφίας: Evo

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube