Πρώτη γεύση από τη νέα γενιά της Ford Mustang

Πρώτη γεύση από τη νέα γενιά της Ford Mustang

Tον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες που μαρτυρούν το εμπρός μέρος της νέας γενιάς της Ford Mustang, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το 2023.

Ford Mustang

Οι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του θρυλικού pony car της Ford διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μας δίνουν μια πρώτη γεύση της σχεδιαστικής κατεύθυνσης που θα ακολουθήσει η νέα Ford Mustang, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία με θερμικούς κινητήρες κάτω από το μπροστινό καπό της.

Η νέα γενιά της Mustang με κωδική ονομασία S650 θα μπει στην γραμμή παραγωγής τον Μάρτιο του 2023 και αμέσως μετά θα ξεκινήσει σταδιακά η διάθεσή της σε διάφορες αγορές. 

Η πρώτη εικόνα που απεικονίζει το εμπρός μέρος μιας Mustang GT κυκλοφόρησε στο φόρουμ Μustang7G. Αν και η φωτογραφία δεν είναι υψηλής ποιότητας, μπορούμε να διακρίνουμε την εξαγωνική γρίλια εμπρός, εκατέρωθεν της δύο μεγάλες εισαγωγές αέρα και μια πιο επιθετική σχεδίαση προφυλακτήρα. Το καπό παραμένει μεγάλο αλλά αυτή τη φορά φιλοξενεί στο κέντρο του μια μικρή εισαγωγή αέρα.

Επιπλέον, άλλη μια εικόνα από το εμπρός μέρος μιας καμουφλαρισμένης S650 Mustang κυκλοφόρησε στο FordAuthortiy. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε πιθανότατα να κάνουμε με την βασική έκδοση του μοντέλου. Οι τροχοί είναι μικρότεροι σε μέγεθος και το εμπρός μέρος φαίνεται λιγότερο επιθετικό και με μικρότερες εισαγωγές αέρα.

Ford Mustang

Φήμες θέλουν τη νέα Mustang να βασίζεται σε μια ανανεωμένη έκδοση της πλατφόρμας που χρησιμοποιεί το σημερινό μοντέλο. Αρχικά, κάτω από το καπό της αναμένεται να συναντήσουμε τον γνωστό τετρακύλινδρο Ecoboost 2,3 λίτρων και όπως αρμόζει στην παράδοση, τον θηριώδη 5λιτρο V8

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει την Ford να εξηλεκτρίζει για πρώτη φορά το θρυλικό pony car της και να το διαθέτει αργότερα στον κύκλο ζωής του και σε υβριδική έκδοση. Όμως, από ότι φαίνεται, ο εξηλεκτρισμός δεν θα είναι η μόνη πρωτιά της νέας γενιάς. Εικάζεται ότι η S650 θα εξοπλιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της και με τετρακίνηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube