Πρώτη γεύση από το εμπρός μέρος της Alfa Romeo Τonale [video]

Πρώτη γεύση από το εμπρός μέρος της Alfa Romeo Τonale [video]

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της Tonale στις 8 Φεβρουαρίου η Alfa Romeo μας δίνει μια πρώτη γεύση του εμπρός μέρους της.

Alfa Romeo Tonale

Το πολυαναμενόμενο νέο SUV της Αlfa Romeo, η Tonale, έχει ταλανιστεί εδώ και αρκετό καιρό από καθυστερήσεις με το ντεμπούτο της να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή. Η αναμονή όμως έφθασε στο τέλος της με την ιταλική εταιρεία να ανακοινώνει ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί επίσημα μέσω διαδικτυακής παρουσίασης.

Η εκδήλωση ακούει στο όνομα «La Metamorfosi», δίνοντας το στίγμα για το μέλλον της Alfa Romeo και θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Alfa Romeo Τonale

Λίγες μέρες πριν από τα αποκαλυπτήρια, η Alfa Romeo δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο μας δίνει μια πρώτη ιδέα από τη σχεδίαση του εμπρός μέρους του νέου SUV. Αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι οι προβολείς διατηρούν την εντυπωσιακή σχεδίαση του πρωτότυπου που είχε προαναγγείλει τον ερχομό της. Επιπλέον,στο βίντεο αποκαλύπτεται μέρος του τιμονιού, στο κέντρο του οποίου δεσπόζει ο λογότυπος της φίρμας.

 

Όσο αναφορά τους κινητήρες που θα το εξοπλίζουν, η Tonale θα διατίθεται με έναν ντίζελ κινητήρα 1,6 λίτρων απόδοσης 130 PS και δύο τετρακύλινδρα μοτέρ βενζίνης με απόδοση 130 PS και 160 PS, με το ισχυρότερο να συνδυάζεται με ένα ήπια υβριδικό σύστημα. Στην κορυφή των εκδόσεων της θα βρίσκεται ένα τετρακίνητο plug-in hybrid σύνολο συνδυαστικής απόδοσης 240 PS. Ίδια νούμερα με αυτά που συναντάμε και στο Jeep Renegade 4xe.

Tέλος, να σημειώσουμε ότι η Tonale θα είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα της ιταλικής μάρκας με κινητήρες εσωτερικής καύσης, πριν αυτή προχωρήσει στον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της, από το 2027.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube