Πρώτες εικόνες για το Audi RS E-Tron GT Performance

Πρώτες εικόνες για το Audi RS E-Tron GT Performance

To Audi RS E-Tron GT Performance βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών, με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να βρίσκει την ευκαιρία να δημοσιοποιήσει τις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου.

Audi RS E-Tron GT Performance

H κατηγορία των ηλεκτρικών σεντάν επιδόσεων αναμένεται να αποκτήσει έναν ακόμα υπολογίσιμο παίχτη, με το Audi RS E-Tron GT Performance να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης.

Οι Γερμανοί δεν έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θεωρείται όμως βέβαιο πως θα ξεπερνά τα 598 άλογα (646 σε λειτουργία e-Boost ) και τα 830 Nm της τρέχουσας γενιάς. Γεγονός που θα το τοποθετήσει στην κορυφή της προϊοντικής γκάμας της Audi.

To ανανεωμένο Audi RS E-Tron GT Performance, με την ακόμα μεγαλύτερη ισχύ θα παρουσιαστεί εντός του 2024

Audi RS E-Tron GT Performance

Βέβαιο θεωρείται επίσης και το ότι το Audi RS E-Tron GT Performance δεν θα μπορέσει να φτάσει στα νούμερα της πρόσφατα ανανεωμένης Porsche Taycan με τους 952 ίππους. Στο εμφανισιακό κομμάτι, προσώρας δεν διακρίνουμε μεγάλες αλλαγές. Ξεχωρίζουν όμως τα κεραμικά φρένα με τα οποία θα εξοπλίζεται το ηλεκτρικό σεντάν.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές πάντως, βάσει του ρεπορτάζ από το εξωτερικό δεν θα αφορούν την εξωτερική εμφάνιση αλλά τη μονάδα ισχύος και τη μπαταρία. Η χωρητικότητα της τελευταίας θα είναι βελτιωμένη (83,7 ωφέλιμες kWh στην τωρινή έκδοση), με το εργοστάσιο να υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση.

Audi RS E-Tron GT Performance

Βελτιώσεις θα υπάρξουν και στο σύστημα αναρτήσεων με τέσσερις ανεξάρτητους αποσβεστήρες διπλής βαλβίδας. Η επίσημη παρουσίαση του Audi RS E-Tron GT Performance αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο έτος. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube