Πρόωρη εμφάνιση για το ανανεωμένο Volkswagen T-Roc

Πρόωρη εμφάνιση για το ανανεωμένο Volkswagen T-Roc

Το φρεσκαρισμένο Volkswagen T-Roc θα λανσαριστεί στις αρχές του επόμενου χρόνου, με περιορισμένες αισθητικές αλλαγές όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

Volkswagen T-Roc 2022 scooped, photo credit autohome.com.cn

Ο κινεζικός ιστότοπος autohome ανέβασε στο web φωτογραφίες από οδικές δοκιμές του ανανεωμένου Volkswagen T-Roc με ελαφρύ καμουφλάζ. Να θυμίσουμε ότι το μοντέλο έκανε ντεμπούτο το 2017, οπότε ύστερα από τέσσερα χρόνια έχουμε το προγραμματισμένο φρεσκάρισμα του γερμανικού SUV. Το ανανεωμένο μοντέλο που αναμένεται να λανσαριστεί το πρώτο 6μηνο του 2022, εξωτερικά δείχνει να μην έχει αλλάξει ιδιαίτερα. 

Το καμουφλάζ περιορίζεται στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, το οποίο προφανώς είναι και αυτό με τις μεγαλύτερες αλλαγές. Ωστόσο μπορούμε να διακρίνουμε ότι οι δύο μπάρες της γρίλιας έχουν περιοριστεί σε μία. Πιο κάτω, άλλη μια μπάρα διατρέχει οριζόντια την εισαγωγή αέρα του προφυλακτήρα, στοιχείο που δεν υπάρχει στο υφιστάμενο μοντέλο. Τα φώτα ημέρας δείχνουν απαράλλαχτα και εκείνο που αναμένεται να αλλάξει είναι η φωτεινή υπογραφή του αυτοκινήτου.

Volkswagen T-Roc 2022 scooped, photo credit autohome.com.cn

Όσον αφορά το πίσω μέρος, δείχνει ακριβώς το ίδιο, κάτι που επίσης επιβεβαιώνεται από την παντελή απουσία καμουφλάζ, όπως το ίδιο συμβαίνει και στο πλάι. 

Φωτογραφίες του εσωτερικού του ανανεωμένου Volkswagen T-Roc δεν υπάρχουν προσώρας, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι το αυτοκίνητο θα αναβαθμιστεί όσον αφορά την ψηφιακή εικόνα του. Αλλιώς δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει απέναντι στα φρέσκα μοντέλα της αγοράς. Έτσι, αναμένεται από το βασικό μοντέλο κιόλας να υπάρχει στάνταρ ψηφιακό καντράν και οθόνη αφής με διαγώνιο 10,25” για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που θα έρθουν να αντικαταστήσουν τα αναλογικά όργανα και την 8άρα κεντρική οθόνη.

Volkswagen T-Roc 2022 scooped, photo credit autohome.com.cn

Ακόμα δεν θα μας έκανε εντύπωση αν το ανανεωμένο T-Roc εμπλούτιζε στην γκάμα του με μια μικροϋβριδική έκδοση του βενζινοκινητήρα 1.5 l TSI των 150 ίππων, κατά πώς έχει γίνει ήδη στο Golf

[Πηγή φωτογραφιών Autohome]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube