Φωτογραφία-teaser για νέο Lexus F

Φωτογραφία-teaser για νέο Lexus F

Η Lexus ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο «F» στο North American International Auto Show στο Detroit.

Η ιαπωνική εταιρεία κρατά τις λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο «F επτασφράγιστο μυστικό, αρκούμενη να επιβεβαιώσει ότι το αυτοκίνητο θα είναι «σχεδιασμένο από λευκό χαρτί και με επιδόσεις πρώτης γραμμής».

Επίσης ανάφερε ότι «το πιο πρόσφατο μοντέλο «F» υπόσχεται μια τολμηρή και πληθωρική εμπειρία, συνώνυμη με τη διάσημη κληρονομιά των Lexus F».

Το πιθανότερο είναι η αποκάλυψη στο Detroit να αφορά το RC F, την πιο σπορ έκφανση του RC coupé που αποκαλύφτηκε επίσημα στο Tokyo Motor Show, τον προηγούμενο μήνα. Το αυτοκίνητο ψιθυρίζεται ότι θα φορά έναν 5λιτρο κινητήρα V8 με 460 PS και 55 kgm.

Ελάχιστα παραπάνω στοιχεία είναι γνωστά, με τις προηγούμενες αναφορές να μιλούν για ανθρακονημάτινα τμήματα του αμαξώματος και ότι θα κάθεται 1,5 πόντο χαμηλότερα πάνω σε μια πιο σπορ ανάρτηση. Άλλα στοιχεία άξια αναφοράς περιλαμβάνουν φρένα της Brembo και 19άρες ζάντες με λάστιχα Michelin Pilot Sport PS2.

[Πηγή Lexus]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube