Φανερές και... κρυφές βόλτες με τη LaFerrari [video]

Φανερές και... κρυφές βόλτες με τη LaFerrari [video]

Μπορεί η LaFerrari να παρουσιάστηκε επίσημα στην Έκθεση της Γενεύης, όμως, όπως φαίνεται, οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζονται. Στο πρόσφατο ταξίδι μας στην Ιταλία πιάσαμε στα «πράσα» ένα πρωτότυπο με βαρύ καμουφλάζ.

Η συνάντηση με την... σχεδόν LaFerrari έγινε στην ορεινή διαδρομή όπου δοκιμάζαμε τη Ferrari F12 Berlinetta (σ.σ. διαβάστε τη δοκιμή στο DRIVE που κυκλοφορεί 16/4). Με την τελική μορφή του κορυφαίου μοντέλου της Ferrari να είναι ήδη γνωστή, ο οδηγός της δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από τον φακό του φωτογράφου μας.

Στο μεταξύ λίγο πιο δίπλα, στο Φιοράνο, ο Φερνάντο Αλόνσο, καθόταν στο τιμόνι μιας άλλης LaFerrari, με την ιδιαίτερη βαφή μόνο να τη διαφοροποιεί από το μοντέλο παραγωγής. Ο σκοπός υποτίθεται πως ήταν να κάνει δύο αργούς γύρους για να συλλέξουν κάποια δεδομένα οι μηχανικοί. Όμως ο Αλόνσο όχι μόνο πήγε όσο γρηγορότερα μπορούσε, αλλά έβαλε και το συνοδηγό του -και οδηγό αγώνων τουρισμού- Αντρέα Μπερτολίνι να κρατήσει χρόνο με το κινητό του. Δείτε παρακάτω το βίντεο...

[Πηγή: Ferrari]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube