Pagani: Έρχεται το Huayra R [video]

Pagani: Έρχεται το Huayra R [video]

Η απόλυτη έκδοση πίστας του Pagani Huayra αναμένεται να παρουσιαστεί στις 12 Νοεμβρίου.

Λίγο μετά από το ρεκόρ της Pagani Huayra Roadster BC στο Spa-Francorchamps, η Pagani επιστρέφει με την ανακοίνωση πως το νέο Huayra R θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Horacio Pagani σε επίσημο βίντεο σχετικά με τον διαγωνισμό σχεδιασμού Autostyle στον οποίο συμμετέχουν οι Pagani, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Ford, Polestar, Alfa Romeo, Dallara, Toyota και FIAT.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δείτε το ρεκόρ της Pagani Huayra Roadster BC στο Spa-Francorchamps [video]

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής και CEO της φίρμας, το Huayra R θα φορά ένα νέο ατμοσφαιρικό κινητήρα που εξελίχθηκε αποκλειστικά για αυτό το μοντέλο. Δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huayra R, όμως μέχρι στιγμής, το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία της Pagani είναι η ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής Huayra Imola (2020) με τον twin-turbo V12 6,0 λίτρων της AMG απόδοσης 839 PS.

Το Huayra R είναι πιθανό να αποτελεί μια έκδοση πίστας του υπεραυτοκίνητου, που θα αποτελεί διάδοχο του Zonda R (2007). Θα είναι το πιο ακραίο Huayra και δεδομένης της ελευθερίας που δίνει στους σχεδιαστές η χρήση του αποκλειστικά εντός πίστας, αναμένεται να φορά ανασχεδιασμένο ανθρακονημάτινο αμάξωμα με εκτενές αεροδυναμικό πακέτο που θα δίνει έμφαση στην παραγωγή κάθετης δύναμης.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε στις 12 Νοεμβρίου που είναι προγραμματισμένη και η πρεμιέρα του Pagani Huayra R.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτή είναι η ισχυρότερη Pagani όλων των εποχών

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube