Nissan: Ανανέωση για το NV300 που μετονομάστηκε «Primastar»

Nissan: Ανανέωση για το NV300 που μετονομάστηκε «Primastar»

Το αδελφό μοντέλο του Renault Trafic ανανεώθηκε με τη σειρά του. Και επί τη ευκαιρία άλλαξε όνομα: Primastar.

Nissan Primastar

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του Townstar, μοντέλου που προέρχεται από το Renault Kangoo και αντικαθιστά το NV200, η ιαπωνική φίρμα μετονόμασε και τα άλλα, ομοειδή μοντέλα της, προκειμένου να δώσει μια οικογενειακή αύρα. Το μεγάλο NV400 έγινε λοιπόν Interstar και τώρα το NV300 αναβαπτίστηκε σε Primastar. 

Η Nissan όμως άδραξε την ευκαιρία να προχωρήσει και σε μια εις βάθος ανανέωση του αυτοκινήτου. Κάτι που προφανώς δεν μας εξέπληξε, καθώς αποτελεί ένα Renault Trafic με σήμα «Nissan», με το γαλλικό LCV να έχει ανανεωθεί πριν από λίγες ημέρες.

Nissan Primastar

Το Primastar ξεχωρίζει από τη μάσκα του με ένα φαρδύ νικέλινο περίγραμμα και τον πιο γωνιώδη προφυλακτήρα του. Η εμφάνιση μάλιστα μπορεί να αναβαθμιστεί με αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών και φώτα LED.

Όπως και στο Traffic, η ανανέωση ήταν μια ευκαιρία ενημέρωσης του εξοπλισμού, ο οποίος δεν ήταν πια πεπαλαιωμένο στο NV300. Το Primastar γέμισε από νέα βοηθήματα οδήγησης με έξυπνο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, προσαρμοζόμενο cruise control, αναγνώριση πινακίδων του ΚΟΚ και εποπτεία τυφλών σημείων. Ο ολοκαίνουργιος πίνακας ελέγχου διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών με δυνατότητα διασύνδεσης Apple CarPlay και Android Auto.

Nissan Primastar

Κι ενώ μπορεί το μικρό Townstar να τόλμησε να αγνοήσει το ντίζελ, το Primastar αντίθετα ενσωματώνει τέτοιες εκδόσεις στην γκάμα του, μάλιστα με τη δυνατότητα συνδυασμού με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube