Νέος κινητήρας και σύστημα πολυμέσων για τα Opel Astra του 2014

Νέος κινητήρας και σύστημα πολυμέσων για τα Opel Astra του 2014

Η γκάμα του Opel Astra MY 2014 θα περιλαμβάνει τον 1.6 CDTI και νέο σύστημα πολυμέσων IntelliLink.

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ανανέωση του μικρού οικογενειακού της Opel, του Astra, και η γερμανική φίρμα πραγματοποιεί κάποιες αλλαγές στην γκάμα εν όψει του 2014.

Το Opel Astra διατίθεται με μία ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης, LPG και diesel. Η αλλαγή στους κινητήρες αφορά την χρήση του νέου αλουμινένιου 1.6 CDTI που θα αντικαταστήσει τον 1.7 CDTI. Ο συγκεκριμένος πετρελαιοκινητήρας πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6 και αποδίδει 136 ίππους και 32,6 kgm ροπής. Σύμφωνα με την Opel, το Astra 1.6 CDTI επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 10,3 sec και η τελική του ταχύτητα είναι 200 km/h. Ακόμα η μέση κατανάλωση που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι 3,9 lt/100 km, ενώ οι εκπομπές CO2 δεν υπερβαίνουν τα 104 g/km.



Πέρα όμως από τον κινητήρα, το Opel Astra MΥ 2014 διαθέτει και το νέο σύστημα πολυμέσων IntelliLink που ενσωματώνει λειτουργίες smartphone. Διαθέτει μία έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης 7” και έχει την δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων μέσω Bluetooth και το audio streaming, ενώ διαθέτει και θύρα USB.



Τέλος, θα υπάρξουν και κάποια εξοπλιστικά πακέτα σε προσιτή τιμή, όπως το Active-pack που περιλαμβάνει φώτα ημέρας τύπου LED, σύστημα CD 600 IntelliLink με έγχρωμη οθόνη, θύρες Aux-In & USB, εξοπλισμό hands-free μέσω Bluetooth, καθώς και διακοσμητικά φιλέτα σε Piano Black στην καμπίνα. Στα παραπάνω προστίθενται ακόμα και τα καθίσματα comfort με ημιδερμάτινη ταπετσαρία.


Πηγή:Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube