Νέο υβριδικό Honda Jazz: Η ώρα των teaser

Νέο υβριδικό Honda Jazz: Η ώρα των teaser

To ολοκαίνουργιο Jazz θα αποκαλυφθεί σε μερικές μέρες στο Σαλόνι του Tokyo. Και οι Ιάπωνες μιας δίνουν μιας πρόγευση από τη σιλουέτα του που παραμένει τυπική «MPV».

Η Honda ανοίγει το διασκελισμό της. Λίγες εβδομάδες ύστερα από την παρουσίαση του ηλεκτρικού μίνι e, οι Ιάπωνες ετοιμάζονται να τραβήξουν την κουρτίνα, αποκαλύπτοντας στην τέταρτη γενιά του Jazz. Το αυτοκίνητο θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 23 Οκτωβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Tokyo.

Το φίρμα μας δίνει μια προεπισκόπηση με αυτή την πρώτη φωτογραφία-teaser, όπου βλέπουμε τη σιλουέτα του αυτοκινήτου. Κι ενώ το ολοκαίνουργιο Toyota Yaris, που μόλις παρουσιάστηκε, ανατρέπει την εικόνα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, το νέο Jazz θα συνεχίσει να πατά στην εγνωσμένη αισθητική ταυτότητά του, αυτή του MPV. Σε αντίθεση με την επικρατούσα τάση λοιπόν που θέλει η μορφή MPV να μπαίνει στο χρονοντούλαπο, η Honda θα διατηρήσει την όψη μίνι βαν, με κοντό κεκλιμένο καπό και προκεχωρημένο παρμπρίζ, που επιβάλλει την παρουσία φινιστρινιού μπροστά από τις εμπρός πόρτες. Το Jazz κατά τα ειωθότα αναμένουμε να φροντίσει για την άνετη διαμονή των επιβατών, με φωτεινή καμπίνα, καλούς χώρους και υψηλό επίπεδο πολυχρηστικότητας.

Ο κατασκευαστής προσώρας δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες. Εκείνο που γνωρίζουμε βέβαια είναι ότι το αυτοκίνητο θα διατίθεται μόνο με υβριδικό κινητήρα. Αυτό δυνητικά θα του επιτρέψει να επιστρέψει σε εκείνη την κατηγορία καταναλωτών που απώλεσε με την τρίτη γενιά του στην Ευρώπη καθώς δεν υπήρχε υβριδική επιλογή. Ωστόσο, στην αγορά των μικρών υβριδικών οχημάτων θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει το ολοκαίνουργιο Yaris (που φιγουράρει λίρα εκατό στην Ελλάδα), αλλά και το πολλά υποσχόμενο Renault Clio E-Tech, το οποίο θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube