Νέο VW T-Cross: κι άλλες κλεφτές ματιές [video]

Νέο VW T-Cross: κι άλλες κλεφτές ματιές [video]

Η VW μας δείχνει φευγαλέα κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από το επερχόμενο μικρό crossover, δύο μέρες πριν παρουσιαστεί.

Το νέο αυτό teaser-video είναι το πιο αποκαλυπτικό μέχρι στιγμής.

Η VW μάλλον το παράκανε με τα teasers για το T-Cross, αλλά το συγκεκριμένο δείχνει τουλάχιστον κάποιες ενδιαφέρουσες εξωτερικές και εσωτερικές λεπτομέρειες, αν και η διάρκειά του είναι μόλις 19 δευτερόλεπτα. 

Για παράδειγμα, βλέπουμε καθαρά τα εμπρός και τα πίσω φώτα, που είναι αμφότερα με LED. Φαίνεται επίσης η φωτεινή λωρίδα που ενώνει τα πίσω φώτα, αλά Porsche.

VW T-Cross πίσω φανάρι

Αναπόφευκτα, το μικρό crossover θα προσφέρει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, πράγμα που βλέπουμε από τις δίχρωμες ζάντες του αυτοκινήτου στο video.

Μέσα, οι πλουσιότερες εκδόσεις θα έχουν τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit, καθώς και μια μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων. Όπως το νέο Polo, έτσι και το πολύ συγγενικό του T-Cross θα έχει χρωματιστή φάσα στο ταμπλό, καθώς και καθίσματα ντυμένα με συνδυασμό τεχνητού δέρματος και υφάσματος. Τα χειριστήρια του κλιματισμού δείχνουν επίσης παρόμοια με του Polo.

VW T-Cross ταμπλό

Από μηχανική άποψη, το T-Cross επίσης αναμένεται να μοιράζεται πολλά στοιχεία με το Polo: γκάμα κινητήρων, κιβώτια, αναρτήσεις και, όπως το «αδελφό» του, SEAT Arona, και άλλα μοντέλα της κατηγορίας του, θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο.

[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube