Νέο Volkswagen Tiguan 2024 και περιστροφικό χειριστήριο με οθόνη!

Νέο Volkswagen Tiguan 2024 και περιστροφικό χειριστήριο με οθόνη!

Το VW Tiguan 2024 που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα θα έχει ένα φυσικό καντράν στην κεντρική κονσόλα για τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών.

Volkswagen Tiguan «Driving Experience»

Η διαρροή των εικόνων του νέου VW Tiguan 2024 είναι μάλλον δευτερεύον θέμα. Οι τελευταίες εικόνες δεν έρχονται να μας δείξουν κάτι καινούργιο σε σχέση με το αυτοκίνητο χωρίς καμουφλάζ που είδαμε πριν από δέκα ημέρες

Το κυριότερο είναι ότι σε ένα video, η Volkswagen έχει ήδη δείξει κατά λάθος τα χαρακτηριστικά της κεντρικής οθόνης.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ολοκαίνουργιου Volkswagen Tiguan 2024 αναμένονται σύντομα

Volkswagen Tiguan 2024

Εν αναμονή των επίσημων αποκαλυπτηρίων, ο Γερμανός κατασκευαστής είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube που έδειχνε ένα νέο καντράν στην κεντρική κονσόλα με την ονομασία «Driving Experience Switch».... Αλλά προφανώς δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, επειδή το εν λόγω βίντεο έκτοτε απενεργοποιήθηκε .

Στις φωτογραφίες του εσωτερικού που έχουν ήδη δημοσιευτεί, θα μπορούσαμε να δούμε ξανά ένα τιμόνι με πραγματικά κουμπιά αντί για τις απτικές επιφάνειες ελέγχου που θεωρούνται –και όχι άδικα- κακής (τυχάρπαστης) λειτουργίας από πολλούς χρήστες και από δημοσιογράφους.

Volkswagen Tiguan 2024

Σήμερα λοιπόν, η VW έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το περιστροφικό χειριστήριο στην κεντρική κονσόλα, όπου απελευθερώθηκε χώρος μετακινώντας τα χειριστήρια του κιβωτίου ταχυτήτων στην κολόνα του τιμονιού -το νέο Volkswagen Tiguan δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Volkswagen Tiguan Driving Experience

Το περιστροφικό χειριστήριο «Driving Experience» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές λειτουργίες, όπως να επιλέξτε μια οδηγική ρύθμιση, να αυξήσεις ή να μειώσεις την ένταση του ήχου ή να ρυθμίσεις τον ατμοσφαιρικό φωτισμό. 

Η αλήθεια είναι ότι παρόλο πως πρόκειται για μια καλή ιδέα, θεωρούμε ότι θα αποτελεί ένα επιπλέον περισπασμό και μάλιστα με τον οδηγό να κοιτά προς τα κάτω για την όποια ρύθμιση. 

Volkswagen Tiguan 2024

Γι’ αυτές τις λειτουργίες, δεν θα χρειάζεται πλέον να περνάς από την κεντρική οθόνη αφής, η οποία ειρήσθω εν παρόδω μπορεί να φτάσει τις 15 ίντσες. Η επιφάνεια του περιστροφικού κουμπιού είναι μια μίνι οθόνη που υποδεικνύει την επιλεγμένη λειτουργία.

Η γερμανική εταιρεία MQB-Coding & Retrofit είναι η υπεύθυνη της διαρροής των φωτογραφιών του νέου Volkswagen Tiguan 2024. Αυτές δείχνουν ότι όσον αφορά το εμπρός μέρος, είναι όπως αυτό το είδαμε από το μουλάρι χωρίς καμουφλάζ.

Volkswagen Tiguan 2024

Η άλλη φωτογραφία δείχνει ότι τα πίσω φώτα κάθονται κάτω από σκούρο πλεξιγκλάς και ενώνονται με τη λωρίδα LED. Το όνομα του μοντέλου εκτείνεται από το κέντρο της πίσω πόρτας μέχρι πάνω από τον προφυλακτήρα.

Επίσημες φωτογραφίες του εξωτερικού και περισσότερες πληροφορίες αναμένονται φυσικά καθώς πλησιάζει η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Volkswagen Tiguan 2024.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube