Νέο teaser του pickup της Tesla

Νέο teaser του pickup της Tesla

Ο Elon Musk δημοσίευσε μια σκοτεινή και μυστηριώδης εικόνα.

Κατα τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου Model Y, η Tesla έδειξε στο κοινό ένα teaser του επερχόμενου pickup που θα κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στο έτος.

Η εικόνα εμφανίστηκε μετά από τους τίτλους τέλους της κινηματογραφικής ταινίας Blade Runner (1982) οι οποίοι προβλήθηκαν σε μια δεύτερη οθόνη πίσω από τη σκηνή. Από ότι φαίνεται οι παρευρισκόμενοι δεν την πρόσεξαν και χρειάστηκε μια σχετική δημοσίευση του Elon Musk στο Twitter για να ευαισθητοποιηθεί ο αυτοκινητιστικός τύπος.

Όπως βλέπετε και εσείς, η εικόνα δεν αποκαλύπτει κάτι συγκεκριμένο για τη σχεδίαση του μοντέλου παρά μόνο μια μπάρα φωτών LED. Το ηλεκτροκίνητο pikcup της Tesla θα έχει δύο κινητήρες, αυτονομία 800 km και μια ενεργή ανάρτηση που θα προσαρμόζεται ανάλογα με το φορτίο.

Το νέο Tesla θα ανταγωνιστεί το Ford F-150 που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία αλλά και το πρώτο σε πωλήσεις όχημα στην αγορά των Η.Π.Α. εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες. Παρακάτω βλέπετε το παλαιότερο teaser σκίτσο που αποκαλύφθηκε το 2017 στην παρουσίαση του φορτηγού και του roadster της εταιρείας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube