Νέο Škoda Scala Monte Carlo

Νέο Škoda Scala Monte Carlo

Νέα έκδοση εξοπλισμού με σπορ πινελιές στο αμάξωμα και την καμπίνα του μικρομεσαίου Škoda.

H Škoda παρουσίασε τη νέα έκδοση εξοπλισμού Monte Carlo του μικρομεσαίου Scala η οποία θα είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με όλους τους κινητήρες και θα φέρει σπορ πινελιές μέσα-έξω.

Skoda

Το Scala Monte Carlo ξεχωρίζει από τις εντυπωσιακές ζάντες 17" (προαιρετικά 18"), τις μαύρες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ, τους καθρέπτες και τη γρίλια, τα full-LED φώτα, τα ειδικά εμβλήματα στα εμπρός φτερά, τα φιμέ τζάμια, την πανοραμική ηλιοροφή και τη μεγαλύτερη αεροτομή στην κορυφή της πίσω πόρτας.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και επενδύσεις Monte Carlo, σπορ πινελιές στο ταμπλό με φωτισμό σε κόκκινο χρώμα, δερμάτινο τιμόνι και κόκκινες ραφές σε στεφάνη, επιλογέα και χειρόφρενο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Škoda Scala 1.5 TSI DSG

Skoda Scala Monte Carlo

Στα μηχανικά μέρη δεν έχουμε κάποια αλλαγή, με τους υποψήφιους αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα γνωστά σύνολα βενζίνης 1.0 TSI (95PS και 115 PS), 1.5 TSI (150 PS) και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 TDI (115 PS).

Η πρεμιέρα του Scala Monte Carlo θα γίνει στην Έκθεση Φρανκφούρτης ενώ η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Škoda Scala 1.0 TSI 115 PS

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube