Νέο μοντέλο-γρίφος από την Infiniti

Νέο μοντέλο-γρίφος από την Infiniti

Η Infiniti ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου ή πρωτότυπου στο Mondial de l’ Automobile, τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

Η Infiniti έδωσε το μάλλον ακαθόριστο στίγμα ενός μοντέλου μέσω μια φωτογραφίας-teaser και μιας δήλωσης που προς το παρόν δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί.

Η εικόνα ούτως ή άλλως, όπως βλέπετε, αποκαλύπτει ελάχιστα πράγματα και η Infiniti αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα «μοιραστεί μαζί μας ένα όραμα, του οποίου η ψυχή, αποκτά μια κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί». Και επεσήμανε το αυτοκίνητο αυτό θα διαθέτει «στιλ και υπόσταση που ξεπερνά τα προκαθορισμένα όρια».

Οι υποθέσεις για το νέο Infiniti είναι τέσσερις: Είτε ότι θα πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του Q30 που είδαμε σε πρωτότυπο στην IAA 2013 στη Φρανκφούρτη πέρσι τον Σεπτέμβριο, πράγμα μάλλον απίθανο να προλογίζεται τόσο πομποδώς.

Είτε ένα πρωτότυπο QX30 και πιο crossover από Q30 που θα πατά επίσης πάνω στην πλατφόρμα MFA της Mercedes-Benz που χρησιμοποιούν οι Α-Class, B-Class, CLA και GLA, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από μοτέρ, επίσης της Mercedes-Benz.

Η τρίτη περίπτωση είναι η φωτογραφία και η κρυπτική εισαγωγή να αφορούν είτε το Q60 Coupé είτε την προσεχή ναυαρχίδα και σεντάν υπέρ-υψηλών επιδόσεων QΧ70 (το αντίστοιχο του FX50), μοντέλα που θα συμπληρώνουν την γκάμα της Infiniti.

Και η τέταρτη περίπτωση είναι να πρόκειται για το πρωτότυπο ενός σούπερκαρ, κάτι για το οποίο μας είχε προϊδεάσει ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής Infiniti, Fintan Knight, πέρσι τέτοια εποχή.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, όμως, ο Οκτώβριος είναι πολύ κοντά, αν και νομίζουμε ότι θα έχουμε πληροφορίες γι’ αυτό το νέο Infinity συντομότερα.

[Πηγή Infiniti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube