Νέο Lexus CT200h, διαρροή φωτογραφιών

Νέο Lexus CT200h, διαρροή φωτογραφιών

Το φρεσκαρισμένο Lexus CT200h αποκαλύφθηκε μέσω δύο φωτογραφιών από μπροσούρα της εταιρείας που διέρρευσε.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ήταν που ο επικεφαλής της αυστραλέζικης Lexus, Sean Hanely, επιβεβαίωσε την ύπαρξη του facelift Lexus CT200h και ήδη διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες στο ίντερνετ.

Το φρεσκάρισμα του μικρού Lexus έχει στόχο την καλύτερη τοποθέτηση του αυτοκινήτου απέναντι στους κύριους αντιπάλους του στην αγορά, το Audi A3, την ΒΜW Σειρά 1 και τη Mercedes A-Class. Η επανατοποθέτηση δεν έχει να κάνει με μηχανολογικές αλλαγές, όσο με αισθητικές διαφοροποιήσεις.

Το νέο Lexus CT200h υιοθετεί απ’ ό,τι βλέπουμε στη φωτογραφία τη νέα μάσκα που έχουμε δει ήδη στα IS και ES. Και αν κρίνουμε από τις μεγάλες ζάντες της φωτογραφίας, το εικονιζόμενο αυτοκίνητο δείχνει να είναι μοντέλο F Sport.

Όπως προείπαμε, κάτω από το καπό δεν έχει συντελεστεί κάποια αλλαγή, οπότε βρίσκεται ο οικείος 1.800άρης βενζινοκινητήρας με τα 99 άλογα που συνδυάζεται με ένα ηλεκτρομοτέρ ισχύος 82 PS. Η συνδυασμένη ισχύς των 138 PS είναι ικανή να επιταχύνει το Lexus CT200h σε 9,8” για τα 0-100 km/h και να του δώσει τελική 180 km/h.

[Πηγή jokeforblog.blogspot.fi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube