Νέο κόμπακτ SUV από τη Ford

Νέο κόμπακτ SUV από τη Ford

Η γκάμα SUV της Ford προσεχώς θα εμπλουτιστεί από δύο νέα μέλη με σκληροτράχηλο look: Το νέο Bronco και ένα «baby Bronco», του οποίου μια εικόνα teaser παίζει στο web.

SUV, θέλετε; Έχουμε να φάνε και οι κότες! Οι κατασκευαστές πολλαπλασιάζουν τα πρότζεκτ για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για SUV/crossover σε όλες τις ηπείρους.

Η Ford δεν το κρύβει, το έχει δηλώσει άλλωστε διά στόματος Jim Hackett, ότι θα εξοικονομήσει χρήματα σε παραδοσιακές κατηγορίες της αγοράς (του Mondeo και του αμερικανικού δίδυμού του Fusion η παραγωγή θα ανασταλεί) για να επενδύσουν σε μεγάλο βαθμό στην αγορά SUV.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Ford Kuga 1.5 TDCi PowerShift

Στην Ευρώπη, γνωρίζουμε ήδη τα EcoSport, Kuga και Edge. Το Μπλε Οβάλ προσφέρει εκτός από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα μεγαλύτερα Explorer και Expedition. Και επειδή αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχουν και άλλα δύο μοντέλα στα σκαριά. Γνωρίζουμε το ένα πρότζεκτ, καθώς η Ford ανακοίνωσε στις αρχές του 2017 την επιστροφή του Bronco, ενός μοντέλου με τοποθέτηση πιο «περιπετειώδη» από τα αδέρφια του, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι θα πρόκειται για παγκόσμιο μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Ford EcoSport 1.0 EcoBoost 140PS ST-Line

Αυτή την εβδομάδα, μόλις έκανε μια άλλη αποκάλυψη: Προετοιμάζει ένα ακόμη μοντέλο, σαφώς λιγότερο τυποποιημένο crossover και πιο καθαρόαιμο off-roader, και πιο κόμπακτ. Προς το παρόν δεν έχει όνομα, οπότε ας του δώσουμε ένα εργασίας και ας το βαφτίσουμε «Baby-Bronco»!
Ο κατασκευαστής μας έδωσε μια γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε με αυτή την εικόνα. Μια σιλουέτα που ναι μεν χάνεται στο σκοτάδι, αλλά ενδέχεται να μας λυθεί η απορία, καθώς δεν είναι απίθανο να πρόκειται για την αναγγελία ενός πρωτοτύπου που θα ντεμπουτάρει στο New York Auto Salon 2018 στο τέλος αυτού του μήνα. Πάντως μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια γωνιώδη και μυώδη σιλουέτα, με ένα ψηλό καπό και φουσκωμένους θόλους. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube