Νέο KIA XCeed στη Γενεύη

Νέο KIA XCeed στη Γενεύη

Το τέταρτο μέλος της οικογένειας Ceed θα ανήκει στην κατηγορία C-SUV.

Μετά από τα Ceed, Ceed Sportswagon και ProCeed, η KIA ετοιμάζεται να προσθέσει ένα τέταρτο μέλος στην οικογένεια μικρομεσαίων μοντέλων της, το όνομα του οποίου φημολογείται πως θα είναι XCeed.

To νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί στις 5 Μαρτίου στην Έκθεση Γενεύης, θα ανήκει στην κατηγορία C-SUV και θα καλύψει το κενό ανάμεσα στο μικρότερο KIA Stonic και το μεγαλύτερο KIA Sportage. Όπως βλέπουμε από το πρώτο σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα το L'Automobile Magazine, το νέο SUV θα έχει έντονη κλίση του πίσω παρμπρίζ, μεγάλους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά και επιθετικά φωτιστικά σώματα, κάτι που δεν φαινόταν στα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του περασμένου Δεκεμβρίου.

Kia XCeed

Το XCeed αναμένεται να χρησιμοποιεί τους βενζινοκινητήρες 1,0 Τ-GDi (120 PS) και 1.4 T-GDi  (140 PS), τον πετρελαιοκινητήρα Smartstream (136 PS) της KIA, ενώ υπάρχουν σχέδια και για μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση με συνολική απόδοση που θα ξεπερνά τους 200 PS.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του μοντέλου θα κάνει πρεμιέρα και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3" ο οποίος θα ενσωματωθεί και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Ceed από το φθινόπωρο του 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube